Alla inlägg under januari 2008

Av Camilla - 14 januari 2008 12:07

Var inne på universitetet kl 10 och träffade Ola. Bjöd på kaffe gjorde han :) Förutom det diskuterade vi uppsatsen. Han är nöjd. Han säger hela tiden att jag skriver väldigt bra, vilket är kul att höra. Jag tycker om att skriva. Statistiken är väl det jag har lite svårare för, inte riktigt lärt mig alla analysmetoder. Eller framförallt inte lärt mig riktigt att tolka analyserna. Men varje gång jag har varit på handledarmöte känner jag mig lite mer positiv då jag får bra tips och ideér :)


Senare idag ska jag tydligen till gynekologen ;) Jag har fått kallelse om att ta cellprov. Lika bra att passa på när det är gratis :) Antar att jag måste vara där lite tidigare än angivet så det inte blir så lång kö. Dra en kölapp är det som gäller.


Första spinningpasset ikväll också, kl 19. Ska bli skönt att träna tills jag spyr haha Räknar med att det kommer vara så jobbigt. Men kul ska det bli!


Hade mina nya skor idag som jag fick av Johan i julklapp. Tyvärr fick jag skavsår, hade riktigt stora problem med att gå hem ordentligt från tåget. Hoppas det är för att de är nya. Hade min kjol-top-i ett till, kände mig grymt snygg ;)


Dags för lunch!

Av Camilla - 13 januari 2008 23:13

Farligt att titta runt på postordersidor, blir så grymt shoppingsugen! Dags för vårkläder snart ju ;) Såg många fina kappor på hm.com I vår tror jag att vill jag ha en parkas, har varit sugen på det länge nu!


Vad tycker ni?

Av Camilla - 13 januari 2008 19:49

Oj så skönt det var att duscha efter att ha gått i samma kläder hela helgen och svettats :P Duschade länge och smorde in mig, var längesen det var så skönt :)


Nu ska jag äta gröt och kolla på det där singing bee på trean, verkar kul!

Av Camilla - 13 januari 2008 16:46

Vad mycket skit man samlar på sig! Inte kul när man ska flytta. Man verkar alltid ha fler saker än man tror. Vi har iaf kommit ganska långt nu. Och jag har försökt göra det så "fint" som möjligt här trots kartonger och säckar med mera. Hatar att leva i kaos, även om jag vet att det inte är för alltid :P


Älsklingen har åkt hem. Tomt utan honom, som vanligt. Tråkigt också när helgen har gått åt till flytt. Vi kunde haft roligare. 


Nu ska jag diska, sen packa ner de mesta av kökssakerna i flyttlådor och sen ska jag ta ett långt skönt bad tror jag :) 

Av Camilla - 12 januari 2008 22:27

Idag har vi packat och fixat inför flytten heeela dan. Och jag har klagat som ett barn haha Jag hade en sån dag helt enkelt. Men kvällen har varit lugn och skön, god middag och tv. Morgondagen blir nog likadan som idag för nästa helg får vi låna lastbil och då ska grejerna flyttas så vi måste förbereda det mesta, plocka ur alla hyllor och skåp och plocka isär möbler osv. Jobbigt att flytta!

Av Camilla - 12 januari 2008 12:00

 Kjol (grå) och topp (vit) i ett - Gina

Rutig tunika - MQ (esprit) 


Av Camilla - 11 januari 2008 22:53

Av Camilla - 11 januari 2008 20:46

God middag, gott vin (ny favorit), let's dance och en underbar pojkvän :) En perfekt kväll med andra ord.

Ovido - Quiz & Flashcards