Alla inlägg den 30 januari 2008

Av Camilla - 30 januari 2008 22:00

Har precis pratat med världens bästa Johan, saknar honom! Men snart fredag :) Tror jag ska lägga mig och läsa min nya bok smuts nu och sen sova, trött efter dagens bravader.


Imorgon ska nycklarna till lägenheten lämnas och vi är officiellt utflyttade.  

Av Camilla - 30 januari 2008 19:52

Kl 00 i natt mailade jag in hela uppsatsen (minus inledning) till min handledare, känns skönt! Hoppas det inte blir alltför många ändringar att göra. Vill iofs inte att han låter mig skicka in en kass uppsats men hoppas att den är så bra att det inte blir nödvändigt ;)


Besiktningen av lägenheten i morse gick sådär, "svart är ingen vanlig färg" Eftersom vi har målat om i "ovanliga" färger så kommer vi få betala för omtapetsering även om nya hyresgästen väljer att behålla färgerna, så hon ska slippa stå för det ifall personen efter henne inte gillar dom. Skulle inte bli så mycket att betala eftersom det ändå är dags att tapetsera om snart (om två år). Hade svårt för besiktningsmannen också för han var så onödigt petig. Lyste med ficklampa och drog sitt jävla finger över saker haha


Efter besiktningen åkte jag först in till täby, hade bankärende på SEB och så shoppade jag underkläder på change där jag hade presentkort. Efter det åkte jag in till stan och träffade Azra, vi tog en fika, nybakade scones med philadelphiaost och marmelade, så gott :D Sen blev det shopping, massa rea ju! Jag köpte ett par pumps på monki för 75 kr!! 75 % off. Sen köpte jag och Azra likadana jeans på weekdays, från cheap monday för 125 kr, också 75 % off. Det blev riktiga 70-talsjeans, överdrivet utsvängda och värsta höga midjan, så coolt :)


Imorgon blir det stan igen, ska lämna Ronnies tenta som jag lånade och så passade jag på att boka in en fika med Micke också.





Ovido - Quiz & Flashcards