Alla inlägg under december 2007

Av Camilla - 17 december 2007 16:42

Längesen jag bjöd på en outfitbild :) Har väl tyckt att t-shirt och mjukisbyxor (som jag haft mkt på sistone) inte har varit så där jättekul att visa upp ;) Men här kommer en bild på mig med nya t-shirten (med jeans och inte mjukisar;))


T-shirt - Cheap Monday (herr)

Jeans - Hm

Av Camilla - 17 december 2007 15:28

Idag har jag inte gjort många knop. Hade tänkt gå på en lektion idag kl 14-16 men orkade inte :P Har inte skrivit något på uppsatsen heller för jag behöver träffa Ola innan jag kan fortsätta, vilket jag ska göra imorgon kl 10. Känns som jag vill ta jullov! Var och drack kaffe hos Tobias nyss, alltid trevligt.


Handla och diska ska jag göra snart och sen ska jag till körskolan, med tjejen som ska köpa lektionerna, och reda ut problemen. Tänker inte gå därifrån utan pengar :P  

Av Camilla - 16 december 2007 17:49

Gå in på denna sida och prova kändisfrisyrer? :)

Av Camilla - 16 december 2007 11:07

Jag och Johan hade en underbart mysig dag igår :) Kl 9 var jag inne på universitetet och skrev tenten. Det gick faktiskt superbra, bra början på dagen. Vid 11 kom Johan med tåget och jag hoppade på och så åkte vi vidare in till stan.


Vi började i Gallerian där vi gick runt lite, stannade upp när Robert Gustavsson kom dit och signerade sin nya film :) Efter det shoppade vi julklapp åt Tobbe :) Sen blev det lunch på Åhlens. Där var Börje Salming också och signerade kläder. Två celebs på en dag hehe På Åhlens hittade jag en cheap monday t-shirt på herravdelningen, storlek L, till mig själv ;) Jättesnyggt med tajta jeans och en oversized t-shirt tycker jag. Sen köpte vi lite snyggt presentpapper och Johan köpte en skiva på Bengans. Vi hade tänkte en bio men det passade inte med tiden tyckte vi så vi tog en fika istället. När vi kom till Åkersberga köpte vi julgran. Hemma åt vi tacos och sen klädde vi granen, slog in paket och skrev julkort :) En perfekt dag och kväll!

Av Camilla - 14 december 2007 19:10

Mätt nu! Vi har hyrt film, revolver som vi ska titta på snart. Måste lägga mig ganska tidigt ikväll, måste upp kl 6 och åka in till universitetet och skriva tenten. Men lite mys ska vi nog hinna med :D

Av Camilla - 14 december 2007 15:22

Mamma kom precis hit med en paradis chokladask :D Så gott! Nu ska vi gå och handla. Blir shopping i stan imorgon istället efter jag har skrivit tentan. Lite lunch och en bio också kanske :)





Av Camilla - 14 december 2007 12:13

Snart kommer Johan hem. Jag vill till Täby och shoppa julklappar, det vill inte han :P Jag sitter inne och pluggar så mycket i veckorna så vill gärna ut och hitta på nåt när jag har en paus från det liksom. Får se om jag lyckas övertala honom till nåt ;)

Av Camilla - 13 december 2007 18:58

Tjejen som skulle köpa körlektionerna ringde förut och enligt en kvinna på körskolan så räcker presentkortet bara ett år. Ett år my ass! Det står inget datum på min och de har sagt att det inte är någon tidsgräns på det. Ska dit på måndag och prata med dom för då är tydligen de ansvariga där. Om det bara räcker ett år och de har gjort ett misstag på mitt så ska inte jag behöva lida för det. Hatar när saker strular.

Ovido - Quiz & Flashcards