Alla inlägg under december 2007

Av Camilla - 6 december 2007 06:46

Vaknade klockan 6 och var pigg som en, ja vad brukar man säga?, jag var pigg iaf :) Har tittat lite på nyhetsmorgon och tänt ljus här. Tänkte äta frukost till julkalendern sen. Får väl sova senare om jag skulle bli trött :P


Ska sitta hemma med mina analyser idag. Hyrde SPSS i skolan så kan sitta med det här. Men dagens höjdpunkt blir tacomiddag med Alex :)


Fick inte så mycket gjort i skolan igår. Jag och Mikael satt mest och pratade och fikade haha Men kände att jag inte kunde göra alltför mycket förrän jag pratat med Ola (handledare). Sen blev jag ju intervjuad av Ronnie för hans uppsats, om vikten av socialt nätverk för att få jobb. Fick hans tenta också som jag ska göra nästa helg som han har klarat. Kan vara bra att kika på ;) Nåt måste jag ju få för att jag ställde upp med min dyrbara tid :P


Dags att duka fram lite frukost kanske.  

JA

Av Camilla - 5 december 2007 10:24

Såg just att jag klarade den sista tentan :D Är så himla glad för jag trodde verkligen inte att jag skulle det. Det var så svårt, jag hade värsta problemen med den. Känns helt underbart skönt! Bara en tenta som jag inte klarat och den ska jag försöka mig på 15 december och så skriva en bra uppsats och så har jag en examen :D (lättare sagt än gjort maybe)

Av Camilla - 5 december 2007 09:50

Världens sötaste, Sefaat var här igår och åt middag med mig :) Det blev chutneybullar med ris, matyoghurt med vitlök och rött vin till det! Sen chips och godis till housewivesen :) Riktigt trevligt var det! Synd att de inte blir oftare.


Skulle ju hämta ut mitt hm-paket igår med kjol och top men så hade paketet inte kommit in. Det och två paket till saknades vid leveransen. Jag som hade fått sms ju. Ska dit idag och kolla om det dykt upp.


Tänkte åka in till skolan idag också efter lunch. Börja titta på datasetet jag ska använda i min uppsats. Prova lite olika analyser :) Om jag kommer ihåg nåt av det vill säga. Får ta med min SPSS-bok som jag köpt :) kl 17 sen ska jag bli intervjuad för en c-uppsats. En kille som jag läste tredje terminen med ska använda sig av intervjuer i sin uppsats och jag ska vara testperson :) Förhoppningsvis kan intervjun användas i uppsatsen sen så jag slipper göra en "riktig" också.  


Grått och regnigt idag också. Jag  ger upp.  



Av Camilla - 4 december 2007 18:01

Hur kan man sakna den här knäppgöken? ;) Ingen aning men jag gör det.

Av Camilla - 4 december 2007 14:51

Jag slumrade till en stund, som vanligt. Men det gör inget, har skrivit klart teoriavsnittet. Inte konstigt att man blir trött när det är så grått hela dagarna! Skitväder. Tobbe ringde iaf och väckte mig, han kommer hit och dricker kaffe snart :) Kaffe kan behövas.

Av Camilla - 4 december 2007 09:24

Idag hade jag stora problem med att ta mig ur sängen! 8.30 lyckades jag till slut. Så nu är det bara att sätta igång att skriva på uppsatsen.


Ska gå och handla mat och vin sen till mig och Sefaat :) men vad ska man äta? Alltid lika svårt det där.  Och så får jag så konstiga matgäster jämt, Kajsa som är veggie och Sefaat som inte äter gris ;) Allt för att krånga till det hihi Nej men jag gillar faktiskt vegetariskt och tycker bättre om nötkött och kyckling än gris :)







Av Camilla - 3 december 2007 17:32

Skulle ju träna men passet blev inställt. Jympaledaren satt fast i bilkö. Typiskt. Jag som inte kommer hinna träna så många gånger den här veckan. Glömde leg också när jag skulle hämta ut mitt paket så blev inget med det heller :P Ska nog lägga mig i badet istället (kanske svettas bort några kilo där haha)

Av Camilla - 3 december 2007 16:51

Har beställt det här från hm och ska hämta ut paketet nu innan träningen. Tänkte att jag kunde ha det på julafton eller om nån skulle vilja bjuda mig på fest ;) *hint* Hoppas det passar. Återkommer om det senare :)

Ovido - Quiz & Flashcards