Alla inlägg under maj 2007

Av Camilla - 11 maj 2007 21:39

Jag blev klar med målandet i köket idag. Kändes bra att få nånting gjort. Hade dött av tristess här hemma annars.


Chefen ringde idag och frågade om jag kunde jobba i morgon. Har ju väntat på att hon skulle ringa hela veckan eftersom jag har haft så lite i skolan och så ringer hon NU och vill att jag ska jobba. Men jag sa faktiskt nej. Har ju bjudit mamma och pappa på lunch i morgon. Lite jobbigt att säga nej för då tänker jag att hon hellre ringer någon annan nästa gång, nån som aldrig säger nej :-P


Vill ha choklad men efter en massa velande fram och tillbaka så köpte jag inget..ångrar såklart det nu. Får bli i morgon :-) Då vill jag ha vin också! 


 Snart börjar "Sverige dansar och ler". Det är kul. 

Av Camilla - 11 maj 2007 12:41

Såg en bild av "Ugly" Betty. Inte speciellt ugly va? :-)


Håller på och målar klart köket så back to work! 

Av Camilla - 10 maj 2007 09:37

Har ätit en ordentlig frukost med gröt, fullkornsbröd med kalkon, te och juice :-) Det är viktigt med frukost så man orkar med dagen ;-) Och så kan man bli tjock (are) om man inte äter frukost...eller nåt haha


Är ledig idag. Tror inte ens att jag har något jag behöver läsa. Hade velat jobbat egentligen men ingen som ringt så dom behövde väl ingen hjälp den här veckan. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Brukar ju passa på att städa lite när jag inte har något för mig, kanske blir det. En lång promenad också kanske. Har inte tränat ordentligt på typ två månader nu.Det känns inge bra. Har liksom inte varit motiverad alls.


Har bjudit mamma och pappa på lunch på lördag. Vi har ätit så mycket hos dom och så vill dom ju se det vi har målat.


Idag fyller Polarn och Pyret 2 år :-D Så grattis till dom! Kanske ska köpa en ny leksak till dom :-)





Av Camilla - 9 maj 2007 14:11

Brum- brum träffar Brumelina


Brum-brum är på väg till Texakomacken för att köpa mat. Det han behöver är bensin. Han går till kassan och där sitter en flick-bil. Brum-brum har alltid önskat sig en kompis. Vad heter du? Säger Brum-brum. Jag heter Brumelima svarar flick-bilen. Vill du bli vän med mig? Frågar Brum-brum. Ja det kan jag väll säger Brumelina. Så dem bestämer att Brumelina ska komma hem till Brum-brum efter jobbet. Senare...pling plong. Oj det är nog Brumelina hoppas hon tycker om blyfri 95. Brumelina kommer inn och hon tycker om blyfri 95. Och dom leker hela tiden tills Brumelina måste gå hem.


Av Camilla 13/6-95 Tisdag. 


haha vad roligt och läsa. Finns fler kapitel dessutom ;-) Vad enkelt allt var.


Vart i skolan idag och precis varit nere i tvättstugan med veckans tvätt :-)  


På Roslagsbanan idag var det två stycken som åt kanelbullar och jag fick en lite obehaglig känsla. Kom fram till att jag associerar kanelbulle med sjukhus haha Luktar ju jämt det i alla cafeterior där. En liten reflektion bara ;-)


Kaa tjiiiing a!


Av Camilla - 8 maj 2007 22:19

Ytterligare en dag har nått sitt slut. Dagarna bara rinner iväg. Jag hinner inte med.


Var väl inte så duktig idag som jag hade tänkt. Men till mitt försvar så jag kände igen det mesta  från pedagogiken och sociologin. Inget dåligt samvete här inte ;-)


I morgon är det föreläsning 10-12, nice tid. Har inga lektioner torsdag och fredag så jag hoppas jag får jobba lite då..men tyvärr så har dom inte hört av sig den här veckan. Vill ju ha pengar :-D


Natti natti 





Av Camilla - 8 maj 2007 11:49

Jaha, då var man nyduschad och fräsch då :-) Ibland är det skönt att gå hemma osminkad i mjukiskläder men idag har jag inte en sån dag. Ska iofs vara hemma och plugga men ibland vill man känna sig lite fin trots att man inte ska iväg nånstans :-) Ska försöka vara duktig idag och läsa en massa så jag inte halkar efter.


Igår messade Melli. Hon fyller år nästa vecka och ska ha tjejmiddag. Ska bli roligt för vi har inte setts på ett tag.


Blir en färdigrätt idag till lunch. Johan tog alla rester från igår. Han trodde att jag hade tagit mat till mig :-P men det hade jag icke!!


Hämtade paket från la redoute tidigare idag. En vit kjol och två linnen, ett vitt och ett rosa. Behöver faktiskt sommarkläder. Så de så ;-) 





Av Camilla - 7 maj 2007 17:32

Ehhh...hur man får för sig att ligga sådär på en sten är det bara älsklingen som vet ;-) Tror inte att det var sådär jätteseriöst...men sött!


Nu blir det middag...

Av Camilla - 7 maj 2007 15:12

Har varit en jätteskön helg ute på landet med sol och varmt!


I fredags när vi kom dit åt vi middag och sen gick vi iväg på en promenad allihopa. Johans pappa försvann och vi andra sprang runt i skogen och letade haha Blev lite Blairwitch project över det hela ;-) I lördags fixade jag och Johan middag. Det blev grillat.. grillspett med egen klyftpotatis och barbequesås och rödvin! Sen bakelser på kvällen :-)


På söndan var vi ute typ hela dagen. Johan höll på lite på gården och jag satt mest i solen. Emil fyllde år också så det blev ännu mer bakelser :-) På kvällen åt vi middag hos Jonas och Rosina, kollade lite på hockeyn och spelade spel. 


Ikväll blir det tv-kväll om det är något bra som går. Har nästan inte sett på tv på hela helgen :-)


Har saknat kattsingarna.  

Ovido - Quiz & Flashcards