Alla inlägg den 22 maj 2007

Av Camilla - 22 maj 2007 18:10

En film avverkad, one to go. Såg Babel, som var jättebra! Somnade en snabbis efter den. Vi somnar ALLTID i soffan! Vad är det för fel på oss? :-) Igår somnade vi i soffan vid 23.30 och vaknade 1.40 Vi har för skön soffa helt enkelt ;-) Nu ska vi laga middag. Det blir kyckling med korma och ris! Sen är det dags för Ugly Betty, Desperate house Wives och den andra filmen vi hyrde, stranger than fiction med Will Ferrell. Den verkar cool. Will Ferrell börjar höra en röst i huvudet som beskriver allt han gör och det är rösten till en kvinna som skriver en bok om honom. Vi får se om den är bra...

Av Camilla - 22 maj 2007 10:54

Igår blev det jobb 9-17. Jag satt framför datorn och letade fram telefonnummer åt telefonintervjuarna heeela dagen. Blev väldigt trött i huvudet, höll på att somna framför datorn.


Idag är jag hemma och vårdar sjuk pojkvän :-) Älsklingen är sjuk så de blir väl och hyra en film och gosa ner oss i soffan.  Trist väder också än så länge så fim passar alldeles utmärkt.


Funderar över hur det kan vara juni snart! Har inte riktigt hängt med i maj faktiskt. Tyckte att det blev maj precis...hm. Är iaf skönt att en hel sommar ligger framför en. Hoppas på en massa sol och äventyr :-)


Nu blir det en dusch.  

Ovido - Quiz & Flashcards