Alla inlägg den 17 maj 2007

Av Camilla - 17 maj 2007 16:26

Amel Larrieux - make me whole.

Underbar låt :-)


Har blivit bjuden på middag ikväll på oxenstiernas :-) Med mamma, pappa, Tobbe och Frida.  Skönt att inte behöva laga mat. Hade iofs tänkt äta rester men det är ju inte särskilt upphetsande :-P Det här blir nog bättre!


Trevlig kväll.  

Av Camilla - 17 maj 2007 09:55

En dag värd att fira i vår familj eftersom lilla pappa är norsk och därmed jag halvnorsk :-) Farmor brukar alltid skicka pengar till tårta eller liknande denna dag..men idag är det ju röd dag så ingen post..hm, får se om det kommer i morgon kanske ;-)


Tjejmiddagen igår var riktigt rolig. Jag var den enda som kom i tid. Jag är bäst, kommer alltid i tid :-) Kan iofs den här gången bero på att jag var tvungen att planera den långa resan så mycket! Hos Melli bjöds det på tacopaj och laxpaj, tårta och drinks :-) Eller ja drinks och drinks..screwdriver, vodka och juice haha Får mig att tänka på när Kajsa och jag skulle beställa alla drinkar som fanns på ett uteställe. När vi kom till just screwdriver så blev bartendern väldigt ifrågasättande...och illamående kanske? ;-) Var mysigt att få träffa Mellis dotter Diana igår, en riktig busunge. Var en till liten partybebis där som var sju månader och dansade mest av alla. Hon satt på rumpan och rörde överkroppen som bara den till musiken haha Var en liten latino så hon kanske hade det i sig!


Vid 23 åkte jag hem och var hemma här vid kvart i ett som beräknat :-) Somnade rätt fort trots älsklingens frånvaro. Ringde honom på vägen hem när jag gick själv...tänkte att om jag pratar i telefon så minskar risken för att jag blir attackerad i mörkret :-) Men inget svar från honom! Vad ska man då med en man till?






Ovido - Quiz & Flashcards