Alla inlägg den 25 maj 2007

Av Camilla - 25 maj 2007 21:10

Nu är jag proppmätt efter kvällens middag, kyckling med wokgrönsaker, kokosmjölk och lime! Eller, några chokladbollar kommer nog gå ner :-) Gjorde det förut. Har inte gjort chokladbollar på säkert 10 år. Fick idén genom receptet som stod på havregrynsförpackningen :-) Var tvungen att rulla dom i havregryn för jag hade ingen kokos eller pärlsocker!


Såg precis att jag klarade senaste hemtentan så nu har jag tagit 15 p av 20 på kriminologin, bara en hemtenta kvar :-) Har 90 p totalt!


Nu ska tvätten hämtas.  



Av Camilla - 25 maj 2007 09:03

Vad långt hår!! Och vad brun han var där plutten! :-D

Av Camilla - 25 maj 2007 08:35

Kollade precis om jag hade fått in min lön men det hade jag såklart inte. Hade fått från CSN men det är ju inte så mycket pengar den här månaden tyvärr :-/


Igår spelade jag ock Johan yatzy hela kvällen. Blev inspirerad av Johanna! Kom på att jag ääälskar yatzy. När jag var liten och var hos farmor och farfar spelade jag och farmor jämt yatzy :-) Dock inte "kläd-yatzy" som jag och Johan fick för oss att spela igår haha För varje omgång man förlorade åkte ett plagg av hihi


När jag skulle gå och lägga mig igår kändes det som att jag höll på att bli sjuk, hade ont i huvudet, halsen och hela kroppen. Var säker på att jag skulle vakna upp jätteförkyld med feber och grejer idag men så blev det inte :-D En gång när jag blev förkyld hade jag hosta i ett halvår, helt seriöst! Hade jätteont i revbenen för att jag hade hostat så mycket. Har haft feber fyra veckor i sträck en gång också, vilket var minst lika illa. Levde typ på ipren då. Därför blir jag lite rädd varje gång jag känner mig förkyld ;-) Mitt imunförsvar verkar ju inte vara alltför pålitligt.


Ikväll blir det mys med god middag och vin :-D



Ovido - Quiz & Flashcards