Alla inlägg den 31 maj 2007

Av Camilla - 31 maj 2007 21:38

Så trött, så trött, så trött. Hur ska jag palla ett heltidsarbete i framtiden? Det går nog inte. I'm too lacy. Nä..jag ska vinna massa pengar istället och aldrig någonsin behöva vara trött igen p.g.a ett jobb :-D


I morse när jag ringde på dörren till jobbet, som jag alltid måste göra så öppnade Mattias, som vanligt. Det är hans jobb! Inte bara kanske, lite annat pysslar han väl med :-) I alla fall så sa han "nej jag hade fel" och jag såg lite frågande på honom och han sa att han brukar gissa vem som ringer på och vad de har på sig och så babblade han på om att han brukar gissa vad hon på nöjesnytt ska ha på sig osv osv Knasigt ;-) Så jag frågade vem han trodde det var som ringde på, då sa han "jag trodde att det var du men att du skulle ha jeans på dig" haha Lite roligt tycker jag :-) Märkligt om inte annat.


Sen jag och älsklingen kom hem har vi tvättat, lagat mat, ätit och sett på kyle. Till middag blev det köttbullar, potatis, gräddsås, lingonsylt , gurka...och mjölk! :-) Vi lyssnade lite på timbuk också medan vi dukade av :-) Blev lite piggare då...för stunden iaf.


Nu ska vi ta ett bad. Vi lär ju somna.



Ovido - Quiz & Flashcards