Alla inlägg under maj 2007

Av Camilla - 4 maj 2007 09:36

Idag åker vi till Johans familj och hälsar på. Ska bli skönt att komma bort ett tag. Tror att vi stannar till måndag, Johan har tagit ledigt. Jag ska åka in och lämna tentan sen möter Johan upp mig vid Danderyd efter jobbet så åker vi.


Såg igår att jag hade kommit in på en av sommarkurserna  "Ekonomiska tänkandets historia" hm..verkligen min grej..eller?..nää.. Men fanns inte så mycket att välja på. Tror att jag ska gå den bara för att vara säker på att få pengar, vet ju inte hur mycket jobb det bli på SKOP. Men kursen verkar rätt slapp, typ 6 föreläsningar i juni, självstudier i juli (= ledigt ;-)) och nån sorts avslutande lektion i augusti. Får ju pengar hela sommaren då eftersom den håller på vecka 24-34 :-D plus att det förhoppningsvis blir en del jobb och då blir det ännu mer pengar :-)


Ska iväg en sväng till kicks nu och sen Ica för att köpa kattsand :-) Tobbe ska vara kattvakt när vi är borta. Perfekt när han bor typ 50 m härifrån!


Trevlig helg! 





Av Camilla - 3 maj 2007 14:52

Tentan är klar! Känns väl som att det har gått ganska bra i alla fall men man kan ju aldrig veta. Men med min dolda talang så brukar det gå bra :-D Har ju en förmåga att skriva så att det verkar som att jag har förstått när jag egentligen inte har det haha Nu menar jag förstås inte att jag aldrig förstår nånting ;-) Känns i alla fall bra att ha den ur världen. På måndag börjar sista momentet på den här kursen, en metodkurs. Hur många sånna har jag inte läst?! Därför känns det som att jag kanske kommmer kunna glida fram på en räkmacka :-)


Ska snart gå och fixa med tvätten. Sen ska jag nog gå ut med katterna på balkongen och se om det är nån värme där ute!





Av Camilla - 3 maj 2007 11:35

Wohoo, jag kom i min studentklänning (låter som om det var typ hundra år sen jag tog studenten ;-)) Var ett tag där som jag faktiskt inte kom i den. Nu vill jag att det ska bli sommar å varmt så att man kan gå på fest i nåns trädgård ;-)


Jaja, slut på drömmandet...måste återgå till pluggandet :-/ 

Av Camilla - 1 maj 2007 22:29

Eftermiddagen blev ungefär lika lugn som förmiddagen. La mig i sängen en stund vid tolv för att "vila lite". Somnade såklart och sov typ två timmar :-) Johan kom och la sig efter en timme och somnade han också. Var jättehungrig när jag vaknade så vi åkte till mcdonalds på begäran av mig. Åkte först och handlade lite. Svängde förbi mamma och pappa också. Dom hade varit på fest igår och mamma mådde inte alls bra. Hon låg i sängen när vi kom. Så kan det gå. Pappa däremot hade varit ute och joggat. Imponerande. Hämtade lite lack där också. Ska lacka vårt utebord som vi fått av dom. Stolarna var redan lackade när vi fick dom.


På kvällen blev det mackor med ägg och kaviar, kräm med mjölk och te till Ugly Betty :-) 


Har varit en riktig söndag idag. Skönt att det redan är tisdag, närmare till helgen då :-) Åker till Mjölby på fredag. Johans brorsa, Emil fyller 18! Nåt tips på present?


God natt.. 




Av Camilla - 1 maj 2007 11:30

Helt okej fest igår hos Tobbes kompisar Simon och Bea som precis flyttat in sin lägenhet. Kom väl hem vid 2.30 typ. Mår inte alltför dåligt idag.


Första maj tåget gick förbi utanför vårt fönster förut. Dom vinkade upp till mig och Pyret. Och jag vinkade tillbaka :-)


Idag måste det handlas mat. Är dock lite sugen på donken :-) Tror att det var ett halvår sen jag åt där!







Ovido - Quiz & Flashcards