Alla inlägg under maj 2007

Av Camilla - 22 maj 2007 10:54

Igår blev det jobb 9-17. Jag satt framför datorn och letade fram telefonnummer åt telefonintervjuarna heeela dagen. Blev väldigt trött i huvudet, höll på att somna framför datorn.


Idag är jag hemma och vårdar sjuk pojkvän :-) Älsklingen är sjuk så de blir väl och hyra en film och gosa ner oss i soffan.  Trist väder också än så länge så fim passar alldeles utmärkt.


Funderar över hur det kan vara juni snart! Har inte riktigt hängt med i maj faktiskt. Tyckte att det blev maj precis...hm. Är iaf skönt att en hel sommar ligger framför en. Hoppas på en massa sol och äventyr :-)


Nu blir det en dusch.  

Av Camilla - 20 maj 2007 21:10

Igår kväll kom min Johan hem, lite tidigare än planerat. Det gjorde mig glad :-) Vi myste hela kvällen!


Idag åkte vi till skansen. Jag har inte varit där på jättelänge och Johan har aldrig varit där. Det blev en mysig dag med fint väder! Vi gick in på akvariet, åt kycklingwok till lunch och en mjukglass senare :-) Handlade lite mat när vi kom hem och nu har vi precis ätit middag. Älsklingen kollar på Jamie nu, ska göra honom sällskap.


*kär* :-D

Av Camilla - 19 maj 2007 19:14

Jag pratade med min coola kompis kajsa idag på MSN. Hon tyckte att det var lite dåligt att jag inte hade skrivit något i bloggen idag. Jag svarade att jag inte hade haft något att skriva. Då tyckte Kajsa att jag skulle skriva om henne. Sagt och gjort. Tänkte att jag skulle skriva lite om våra äventyr, som oftast har haft med män att göra..för kajsa säger MÄN om alla killar, även om jag är skeptisk till att det finns några sånna under 30 ;-) Det hela började iaf så här...


...Med män såklart :-) Kajsa och jag gick i samma klass på gymnasiet men det var inte förrän i trean som vi blev kompisar. Kajsa skulle på dejt och undrade om jag ville följa med eftersom hennes dejt skulle ha med en kompis. Varför inte tänkte jag, som precis hade blivit dumpad av min första kärlek. Jakten på våra mcdreamys tog fart. Jag blev inte särkilt förtjust i "min" dejt och kajsas man visade sig inte heller vara den bästa av män.


Vi gick på studentskivor och träffade både belgare och scouter haha nåja, scouten får stå för Kajsa ;-) Scouten Bosse. Det blev fler dubbeldejter.. en hemma hos mig i Spånlöt med tvillingarna Johan och Jonas..som inte var tvillingar med varandra men som hade varsin tvilling. Vi both got dumped. Så kan de gå som Kajsa brukar säga :-)


...å de va italienare å de va en jävla massa Johan..hm de va visst mina allihopa haha Vad hette han lite äldre nu då kaj som vi tog med på Alex fest? Han var din iaf! ...tiden kom och gick, utekvällarna kom och gick och killarna kom och gick men jag och Kajsa hade fortfarande varandra :-D


Till slut hittade jag min Mcdreamy som jag fick tack vare... vem? Jo tack vare Kajsa :-) En kväll på ett uteställe..nämner inte namnet men ett ganska "nasty" ställe (haha) får jag syn på en söt kille och säger det till Kajsa.. varpå hon springer och hämtar honom. Vilken kompis :-) Vem har sagt att den rätte inte finns på krogen? Mine did. Kajsa var den kvällen där med en Anders, en riktig snygging by the way, som också visade sig vara knäpp! Han också!!


MEN..efter ett tag i Norrköping dit Kajsa flyttar för att bli miljövetare dyker Karl uppe. Kalle och Kajsa..kan det bli mer rätt? tror inte det. Dessa två turturduvor flyttar så småningom ihop och bor nu i en tvåa i Norrköping. Kajsa hittade också sin Mcdreamy :-)


Snipp snapp snut så var sagan slut..för den här gången åtminstone :-)







Av Camilla - 18 maj 2007 19:06

..spelade x-box. Sånt gör inte jag :-P Det hör inte till vanligheten åtminstone. Måste bero på bristen på sällskap här hemma. Spelade iaf Shrek som jag och Johan köpte sommaren 2005 när vi precis hade flyttat in här :-) Då spelade vi typ varje dag tills vi kom till en skitsvår bana som vi aldrig klarade. Då las Shrek på hyllan :-) Tycker att det är rätt kul med plattformsspel. MEN tacka vet jag Super Mario på nintendo, det slår allt. Hade jag haft det här nu hade jag varit stuck!!


Jag saknar min plutt.  


 

Av Camilla - 18 maj 2007 15:05

Nu är det rent och fint här hemma :-D Har städat i flera timmar. Har varit och handlat lite smågrejer också...godis och en tidning (modette) bland annat :-)


Middagen igår var trevlig. Jag åt filé mignon och drack en pepis. Frida berättade att hon hade köpt en lägenhet på söder. Kom hem ganska tidigt från middagen, hann se slutet på kylexy! :-)Sen såg jag Ghost whisperer och en dokumentär om mördarna på Columbine. Riktigt obehagligt att se. Sov dåligt i natt, kanske berodde på den. Vaknade flera gånger. 


Jaha, vad ska jag hitta på nu då? 



Av Camilla - 17 maj 2007 16:26

Amel Larrieux - make me whole.

Underbar låt :-)


Har blivit bjuden på middag ikväll på oxenstiernas :-) Med mamma, pappa, Tobbe och Frida.  Skönt att inte behöva laga mat. Hade iofs tänkt äta rester men det är ju inte särskilt upphetsande :-P Det här blir nog bättre!


Trevlig kväll.  

Av Camilla - 17 maj 2007 09:55

En dag värd att fira i vår familj eftersom lilla pappa är norsk och därmed jag halvnorsk :-) Farmor brukar alltid skicka pengar till tårta eller liknande denna dag..men idag är det ju röd dag så ingen post..hm, får se om det kommer i morgon kanske ;-)


Tjejmiddagen igår var riktigt rolig. Jag var den enda som kom i tid. Jag är bäst, kommer alltid i tid :-) Kan iofs den här gången bero på att jag var tvungen att planera den långa resan så mycket! Hos Melli bjöds det på tacopaj och laxpaj, tårta och drinks :-) Eller ja drinks och drinks..screwdriver, vodka och juice haha Får mig att tänka på när Kajsa och jag skulle beställa alla drinkar som fanns på ett uteställe. När vi kom till just screwdriver så blev bartendern väldigt ifrågasättande...och illamående kanske? ;-) Var mysigt att få träffa Mellis dotter Diana igår, en riktig busunge. Var en till liten partybebis där som var sju månader och dansade mest av alla. Hon satt på rumpan och rörde överkroppen som bara den till musiken haha Var en liten latino så hon kanske hade det i sig!


Vid 23 åkte jag hem och var hemma här vid kvart i ett som beräknat :-) Somnade rätt fort trots älsklingens frånvaro. Ringde honom på vägen hem när jag gick själv...tänkte att om jag pratar i telefon så minskar risken för att jag blir attackerad i mörkret :-) Men inget svar från honom! Vad ska man då med en man till?






Ovido - Quiz & Flashcards