Alla inlägg under juli 2007

Av Camilla - 19 juli 2007 11:11

Nu har jag varit i centrum och handlat lite mat, vin och hämtat paket från laredoute. Hade beställt en top och ett par flip flops men dom verkar vara för små :-( Måste man beställa en storlek större i sånna kanske? Hälen "hängde" ju lite utanför :-P Lämnar nog tillbaka dom, det är ju ändå höst snart! 


På ICA hörde jag ett gammalt par prata: "Tore, GI-rutor va e de för bröd?" "Äh, de e sånt där bantarbröd" haha Va sött tycker jag.  


Vill ha en ny mobil. Sitter och kollar runt lite.  



Av Camilla - 18 juli 2007 19:35

Rent och fint är det här nu och middag har jag fått i mig också :-) Kyckling och ris och massa god sallad. Nu väntar en tv-kväll. Finns några jordgubbar kvar som jag ska smaska på tror jag. Finns glass också ju! Jordgubbar och glass måste det nästan bli :-) 


I morgon ska jag troligtvis träffa Azra och så måste jag och Sefaat bestämma dag för filmkvällen. Perfekt med tjejkväll när J är bortrest. Nåt bra måste jag ju få ut av det :-) 



Av Camilla - 18 juli 2007 13:10

Nu blir det lunch!

Av Camilla - 18 juli 2007 10:37

Johan åkte tidigt i morse. Kl 6 redan! Han åker buss till Mjölby. Vi har ju ingen bil för tillfället.


För mig blir det nog lite städning idag. Det behövs verkligen!  Är inget vidare väder så. Massa moln på himlen och så blåser det. 


Pratar med Kaj på msn. Jag vill att hon ska komma hit och städa åt mig för hon gillar att städa :-) Om jag hade bott i Norrköping så.  





Av Camilla - 17 juli 2007 21:27

Det blev "Harsh times" med Christian Bale. Eva Longoria var med också. Var en bra film. Christian Bale spelar ett psyko som blivit skadad av kriget. Mycket våld och droger :-P


Nu ska älsklingen packa snart. Vill inte att han åker :-(

Av Camilla - 17 juli 2007 15:03

Nu ska vi snart bege oss och handla lite middag och hyra film. Älskling åker till Mjölby imorgon så ikväll blir det extra mycket mys :-) Tror jag ska köpa lite jordgubbar och vindruvor och ha till filmen. Det får det bli istället för godis som det har blivit för mycket av på semestern :-P

Av Camilla - 17 juli 2007 10:42

Min huvudvärk igår övergick i nåt migränanfall eller nåt. Huvudvärken blev bara värre och värre så vid 22-tiden gick jag och la mig för att sova bort smärtan men då blev jag jätteillamående och låg och spydde i tre timmar! Jag trodde att jag skulle dö! Eller jag ville dö rättare sagt för jag mådde så jävla dåligt! Huvudet höll på att sprängas och så illamående på det...och jag var inte ens bakis :-P Johan var gosig, han tog fram spyhink till mig och massa papper och frågade om jag ville ha nåt. Han är fin :-)


Idag är lite av huvudvärken kvar men inget mot igår. Tror att jag ska ta en promenad nu medan J tränar.

Ovido - Quiz & Flashcards