Alla inlägg under juli 2007

Av Camilla - 21 juli 2007 15:10

På hatthyllan!

Av Camilla - 21 juli 2007 12:51

På min promenad i det underbara vädret nyss så gick alla möjliga tankar genom mitt huvud. Allt från vad jag ska ha på mig ikväll om det blir utgång till mer seriösa saker ;-) Gick förbi fotbollsplanen vid gymnasiet där jag gick och kom att tänka på när jag hade en flört med en kille och gick dit för att titta när han spelade fotbollsmatch. Sånt där som de flesta gjort nån gång i sitt liv :-) När väl den tanken hade dykt upp så kom jag att tänka på många av de killar jag har haft att göra med. Sefaat sa häromdan att hon tänkt på att de flesta tjejkompisar man har runt omkring sig nuförtiden är tillsammans med riktigt bra killar. Otroligt med tanke på att listan över alla konstiga, oseriösa, dumma killar man har stött på i sina dar kan göras betydligt längre än den över de bra :-) Kanske inte är så för alla men för mig har det varit så och för en del runtomkring mig. Är det bara ren tur nu att man har hittat nån bra? Ja menar efter alla knäppisar så måste de ju dyka upp nån bra till slut. Rent statistiskt alltså :-) Eller har man blivit äldre och mognare och därför lärt sig att uppskatta de fina killarna och inse direkt vilka man ska hålla sig borta från. Kanske har killar i ens egen ålder helt enkelt växt upp. Till viss del åtminstone ;-)


Tänkte också på hur vuxen man börjar bli. Folk i ens närhet blir sambos (även jag), skaffar barn, förlovar sig och t.o.m gifter sig! Man har parmiddagar for god's sake:-D Tiden bara går fortare och fortare känns det som.


Jag tänker nog för mycket ibland.

Lyx

Av Camilla - 20 juli 2007 19:57

Vin och sprite i världens största glas :-D Räcker hela kvällen.

Av Camilla - 20 juli 2007 18:47

Varför råkar jag alltid ha vitt linne på mig när jag lagar köttfärssås? Och inget förkläde. Dömt att misslyckas.

Av Camilla - 20 juli 2007 16:52

Idag har jag verkligen tagit det lugnt. Haft riktigt mysigt faktiskt :-) Började dagen med att se Blood diamond som vi inte såg igår. Hade verkligen missat hela filmen märkte jag haha Men den var riktigt bra. Efter det tog jag en dusch och fixade till mig lite. Åt lunch på balkongen, fiskbullar och potatis :-) Johan hates it så jag passar på när han är borta. Sen gick jag och köpte lite godis. Låg i soffan och läste Cosmo och tjuvstartade med godiset som var tänkt till kvällen, ops. Men tog bara lite ;-) Såg att det var soligt ute så jag satte mig på balkongen och läste. Solen gick i moln, jag la mig på sängen och läste. Solen kom tillbaka och jag gick ut igen :-P Polarn och Pyret sprang också självklart in och ut med mig.


Nu blir det dock paus i mysandet för det finns disk som väntar på mig.


Av Camilla - 20 juli 2007 14:37

Efter ett tags fundering och rekommendation från Sefaat så blev det den här (Sony ericsson s500i) :-D

Av Camilla - 19 juli 2007 23:06

Sefaat gick precis. Vi hyrde Blood diamond, åt popcorn och drack vin med sprite :-) Vi missade dock nästan hela filmen för vi hade så mycket att prata om. Men det behövdes för vi ses inte så ofta. Jag får ta och se filmen i morgon.


Tror jag ska sova snart. Går rätt bra att sova ensam nu. Har ju mina små tigrar som vaktar mig :-) (kan jag ju inbilla mig iaf).



Av Camilla - 19 juli 2007 15:28

Nu har jag varit iväg en sväng och träffat Azra. Vi behövde catch up :-) Vi gick en promenad och satte oss sen på en bänk och försökte få lite sol på oss. Men vädret är bra växlande alltså. Pratade lite om att gå till Tommys ikväll, är ju Tommys tokiga torsdag idag :-P Hon hade hört att många som vi känner brukar vara där på torsdagar och att det är bra drag då :-) Men vi kom inte fram till om vi kände för det eller inte :-P Skulle höras sen.


Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med världens bästa katter! 







Ovido - Quiz & Flashcards