Alla inlägg den 3 juli 2007

Av Camilla - 3 juli 2007 11:10

Min kusin har skrivit en artikel i Stockholm City om avföring som rinner ut i badvattnet

Av Camilla - 3 juli 2007 10:36

Vaknade i morsen vid 7.15 för att jag hade jätteont i sidan, i njuren har jag fått för mig. Har lite ont där då och då. Så jag gick upp, gav katterna mat och tittade på nyhetsmorgon en stund. Vid 8 väckte jag Johan, det hade han sagt att jag skulle för han vill träna på förmiddagarna.


Jag var precis och tog blodprov. Det var en tjej som heter Edona som jag gick i samma klass som på högstadiet som stack mig...eller försökte iaf haha Mina kärl var inte så samarbetsvilliga för när hon skulle ta så gömde dom sig. Hon stack två gånger på två olika ställen och det kom lite blod men inget i röret. Tur att jag inte är så känslig när det gäller sånt för då hade jag nog svimmat :-P Till slut fick hon iaf hjälp av en annan och då gick det. Mina kärl syns typ inte alls så det var nog inte hon som var dålig :-) Kändes dock lite skumt att nån man gick i samma klass som tog blodprovet. 


När Johan kommer hem från träningen ska vi nog gå iväg nånstans och lägga oss och sola. Här gäller det att passa på medan solen är framme :-) 

Ovido - Quiz & Flashcards