Alla inlägg under augusti 2007

Av Camilla - 24 augusti 2007 18:12

Idag var J och jag på en matmässa i Tantolunden. Det var en jättemysig dag, varm och solig. Representanter för olika landskap bjöd på och sålde massa olika mat. Vi provsmakade ostar, korvar, sylt, bröd, getmjölk och så köpte vi glass gjord på strutsägg (ingen skillnad i smak :P) och älgburgare :) Det var gott! Vi tittade på kockar också som stod på scen och lagade mat och så var det getrace :)


Jag kom ihåg att registrera mig på kursen idag också. Studievägledaren påminde mig om min 5-poängskurs som jag inte har klarat och frågade när jag tänkt göra den... "ehh...i höst nån gång" Hon trodde att jag skulle få svårt att hinna den och att jag nog hade behövt klarat den kursen för att hänga med på nästa men" Jag registrerar dig ändå" ÄNDÅ? Fanns alltså risk att jag inte kunde få gå den. Men det fick jag ju :) 

Av Camilla - 23 augusti 2007 16:32

Den här helgen bjuder på en del skojsiga saker :) Kan behövas så här innan allvaret drar igång.


Fredag - Det är en matmässa (smaklust) i Stockholm som J föreslagit att vi ska gå på så det blir nog så . Ska in till universitetet och registrera mig på kursen också.

Lördag - Andreas & Jessica, mamma & pappa kommer hit och äter kräftor. Förhoppningsvis är det varmt ute så vi kan sitta på balkongen. Ut med matbordet bara :)


Söndag - Pappa vann biljetter till fotbollsmatchen mellan AIK och Malmö på Råsunda och gav dom till oss. Pappa är inte AIK:are men jag har hållt på AIK sen jag var liten men var nog lite mer insatt då :) Kan inte så mkt nu men det ska bli kul och jag kommer att heja på dom!


Vad ska ni göra i helgen? Dela med er nu. Ni smygläsare också ;)

Av Camilla - 23 augusti 2007 10:22

Ett minivattenkrig utspelade sig i vårt badrum i morse :) Jag går in i duschen, J tar vatten från kranen i handfatet och stänker lite. Jag använder duschslangen och sprutar ner Johans byxor haha Så mycket större effekt med den :D J hämtar ett glas vatten och ska hälla över mig men missar (med flit tror jag, för jag skrek) Vattenkriget avslutades innan det tog alltför stora proportioner.


Nu blir det en sväng till centrum. 

Av Camilla - 22 augusti 2007 23:09

Min söta katt fångar världens minsta fotboll mellan tassarna när vi kastar den till henne :) I'm so prud haha God natt på er.

Av Camilla - 22 augusti 2007 18:29

Världens godaste glass! Har varit sugen på den i några dagar nu :) Men det får vänta till helgen (fredag räknas till helgen va?) för i veckorna är det förbjudet ;) Om ni inte provat den så gör det! Finns massa smaker :)

Av Camilla - 22 augusti 2007 12:19

Har tittat på den här klänningen från Ellos flera ggr nu, tycker den är så söt :) Men så läste jag kommentarer av folk som hade köpt den där dom skrev att det var för mycket nattlinnekänsla över den och att den är så stor, att man måste beställa en storlek mindre än vad man har. Men så är ju 36 det minsta. Vågar nog inte beställa den då.

Av Camilla - 22 augusti 2007 11:55

Gick in på nätet för att kolla schemat för kursen som startar på måndag. Fick lite svårt att andas haha Det verkar så mkt. Själva uppsatsplaneringen börjar samtidigt som det första momentet på kursen börjar, hatar att ha flera saker att koncentrera mig på samtidigt :P Och så massa böcker som ska köpas, suck. Dessutom vill jag ju kunna jobba lite men den tiden man inte är i skolan måste man ju plugga så. Men det är sista terminen nu så det är väl bara att kämpa på antar jag.



Av Camilla - 21 augusti 2007 21:16

Bra sida! Jag har sålt minst 5-6 böcker nu :) Pengar, wohoo! De stod ändå och dammade i bokhyllan. Vissa böcker vill jag behålla men de flesta säljer jag gärna.



Ovido - Quiz & Flashcards