Alla inlägg den 9 augusti 2007

Tv

Av Camilla - 9 augusti 2007 19:38

Tittar på Cops på 6.an Det är så roligt! Tragiskt självklart men man kan inte låta bli att skratta åt alla historier som brottslingarna drar när de blir "tagna på bar gärning". De ljuger så dåligt! Ofta är de höga också vilket gör historierna ännu mer galna :-P Det var ett specialprogram idag också - shots fired. Det ni!

Kl 20 är det fortsättningen på "how to find a husband", en kvinna som under tio veckor ska dejta massa killar på olika sätt för att hitta sin blivande man, jättekul såklart :-)

Av Camilla - 9 augusti 2007 10:58

Nu är vi hemma i Åkersberga igen. Vi kom hem igår kväll vid 20. Det var skönt att komma bort lite. Jättehärligt väder har det varit också!


Bussresan dit gick bra. Vi fick byta buss i Karlstad och på stationen där träffade vi min faster Rita och hennes manliga vän. De hade varit och hälsat på farmor och farfar och var på väg hem. Jag hade fått en hint av farmor om att dom skulle vara där så det var inte helt överraskande :-) Kl 13.30 var vi framme och spenderade resten av dagen sittandes ute i solen i trädgården :-)


I tisdags hjälpte J farfar att såga ner några grenar sen åkte vi till farmors kompis för att titta på bilen som hon ville att vi skulle köpa. Det är en väldigt gammal bil (toyota 86) men den var riktigt fin för att vara så gammal. De senaste 10 åren har den bara varit registrerad på sommaren och Johan tyckte den gick jättebra :-) Så vi köpte den! Eller farmor köpte den till oss ;-) Efter bilköpet gick vi och åt lunch på en restaurang sen handlade vi middag; tacos som jag och Johan gjorde!  Med gott rött vin till. Vi satt ute hela kvällen!


Igår tog vi alltså bilen hem på eftermiddagen! Skönt att slippa bussen. Det är alltid lite krångligare.


Idag ska vi handla och tvätta! 

Ovido - Quiz & Flashcards