Alla inlägg under juli 2007

Av Camilla - 5 juli 2007 23:12

Bra film (infödd soldat) och god paj (med vaniljsås). Eller JAG tyckte åtminstone att pajen var god. J var inte lika förtjust: "Du vet att jag inte gillar sötsaker, det enda söta jag gillar är du" Smoooth ;-) Jag förlät honom för att han inte tyckte om den.





Av Camilla - 5 juli 2007 14:56

Solning på balkongen

Av Camilla - 4 juli 2007 22:31

Efter några dagars semester med slappande här hemma bestämde vi oss för att göra en utflykt idag. Med tanke på det halvdåliga vädret så blev det museum :-) Inte varje dag man besöker ett sånt. Det blev iaf Naturhistoriska museet. Lätt att hitta dit och så ligger det relativt nära. Det fanns mycket att se, tror inte ens att vi hann/orkade se allt. Men jag tror att vi lyckades pricka in de roligaste utställningarna. Den roligaste är den där man får testa massa saker. Jag blev som ett barn på nytt när jag "sprang" runt där :-) Hela fyra timmar orkade vi till slut med på museet.


Efter det åkte vi vidare in till stan på bio. Efter lite mat på donken så blev det Spiderman 3. Tyckte den var jättebra! Hann även in en sväng på hm innan filmen och nu grämer jag mig jättemycket över ett snyggt linne som jag såg men inte köpte. Ett grårandigt, långt linne med fickor i typ silkesaktigt tyg. Tokigt. 


Blir nog sängen snart, me tired. Så gonatt! 

Av Camilla - 3 juli 2007 11:10

Min kusin har skrivit en artikel i Stockholm City om avföring som rinner ut i badvattnet

Av Camilla - 3 juli 2007 10:36

Vaknade i morsen vid 7.15 för att jag hade jätteont i sidan, i njuren har jag fått för mig. Har lite ont där då och då. Så jag gick upp, gav katterna mat och tittade på nyhetsmorgon en stund. Vid 8 väckte jag Johan, det hade han sagt att jag skulle för han vill träna på förmiddagarna.


Jag var precis och tog blodprov. Det var en tjej som heter Edona som jag gick i samma klass som på högstadiet som stack mig...eller försökte iaf haha Mina kärl var inte så samarbetsvilliga för när hon skulle ta så gömde dom sig. Hon stack två gånger på två olika ställen och det kom lite blod men inget i röret. Tur att jag inte är så känslig när det gäller sånt för då hade jag nog svimmat :-P Till slut fick hon iaf hjälp av en annan och då gick det. Mina kärl syns typ inte alls så det var nog inte hon som var dålig :-) Kändes dock lite skumt att nån man gick i samma klass som tog blodprovet. 


När Johan kommer hem från träningen ska vi nog gå iväg nånstans och lägga oss och sola. Här gäller det att passa på medan solen är framme :-) 

Av Camilla - 2 juli 2007 11:16

Det måste jag ju skriva; Idag är det exakt två år sen vi flyttade in här! Känns både som att det är längre sen och som att det var igår!


Bjuder på några bilder från hur det såg ut på den tiden :-)

Av Camilla - 2 juli 2007 10:13

Det blir det idag! Johan är och tränar nu men sen när han kommer tillbaka ska vi ge oss av. Vi har köpt baguette, små yoghurtar och melon :-D Tar med min bok också, som jag snodde på Roslagsbanan, "Min vän Leonard". Mycket bra bok faktiskt. 


Tror att jag ska beställa "tio orsaker att hata dig". Pratade om den med en på jobbet och kom på att den vill jag ha på dvd :-) Love it! Ska plåga Johan med den hade jag tänkt. Tror nämligen inte att han kommer gilla den :-P

Ovido - Quiz & Flashcards