Alla inlägg under oktober 2007

Av Camilla - 5 oktober 2007 18:26

Älsklingen kom hem tidigt idag. Redan före 12. Vi har varit och handlat massa gott inför helgen. Nu har vi precis sovit en stund (2 timmar) och ska snart laga middag.  Ska bara låta J och Polarn brottas klart ;)  Så härligt med fredag :) Hoppas ni alla njuter!

Av Camilla - 4 oktober 2007 21:59

Värmen har äntligen satts på här i lägenheten. Inte en dag för tidigt :) Då slipper jag frysa sen när jag går och lägger mig. 

Av Camilla - 4 oktober 2007 17:04

Blev en sväng till Täby centrum för Azra och mig. Hon kom från stan så mötte henne i Täby. Jag tänkte veeeerkligen inte shoppa nåt. Jag provade en skinnkjol på gina som jag har kollat på några ggr men jag tänkte veeerkligen inte köpa den, bara prova ;) Gissa hur det gick? Den fick följa med mig hem :) Tycker den är jättecool. Skyller på Azra att jag köpte den. Hon tyckte jag skulle det. Sorry gumman ;) Det är bara för att stilla mitt dåliga samvete :) Innan vi åkte hem köpte vi kanelbullar (såklart) som vi satt och åt medan vi väntade på tåget. Idag har varit en härlig dag tycker jag :) Nu ska det diskas och sen lagas middag. 



Sol

Av Camilla - 4 oktober 2007 13:48

Har haft en mysig dag med mamma. Vi gick en promenad i det underbara vädret och sen bjöd jag på lunch, rester (falukorv) haha Men det var gott :) Tvättat har jag hunnit med också. Skulle även behöva städa lite smått och diska men det får vänta lite för jag ska iväg och träffa Azra om en stund, ta en fika eller nåt, får se vad det blir. En kanelbulle nånstans kanske :) Har inte blivit så mkt plugg idag men finns inte så mkt jag kan göra på uppsatsen känner jag. Behöver lite hjälp att hitta litteratur så väntar svar på mail från min handledare. Så en härlig dag i solen känns mer lockande :)

Nu

Av Camilla - 3 oktober 2007 19:51

Jag ska göra fruktsallad, tända ljus och titta på bonde söker fru och drömma mig bort till min bonde ;)

Av Camilla - 3 oktober 2007 11:38

Var ett tag sen jag hade så här långt hår. Kul med gamla bilder :) Bilden är från en kryssning med J när vi precis hade träffats i stort sett :)

Av Camilla - 3 oktober 2007 10:17

Hörde av några i min klass igår att tentan var rättad och att de hade mailat vår lärare och fått veta sina resultat, så jag gjorde också det. Jag fick godkänt :D Känns underbart. Jag har inte råd att hamna efter med något mer. Har redan 5 poäng som ligger och skräpar :P

Av Camilla - 2 oktober 2007 19:08

Jag har precis haft Tobbe här på middag. Vi lagade paprikafisk. Det är sej (med mkt salt och peppar på), matlagningsgrädde, ajvar relish och så ost på toppen. God mat och trevligt sällskap :)


Uppsatslektionen idag var bra. Känns skönt att ha fått lite bättre koll på hur uppsatsen ska se ut och vad man ska tänka på osv. Jag känner mig lite lugnare nu. Tänker ägna resten av veckan åt att fundera kring den och leta litteratur. Sen börjar en ny kurs på måndag så då läggs uppsatsen på hyllan ett tag igen.


Kyle xy och desperate housewives får avsluta min dag :)




Ovido - Quiz & Flashcards