Alla inlägg under oktober 2007

Av Camilla - 24 oktober 2007 15:40

Det blev en lång paus från pluggandet efter träningen. Jag åt, tittade lite på tv, tog ett bad och diskade. Så nu ska jag motvilligt sätta igång igen. Alltid när jag tar en paus från pluggandet har jag jättesvårt att komma igång igen. Lika bra att köra på när man har flyt liksom :) Likadant innan jag ska komma igång på morgonen, också svårt! Men behöver nog bara sitta nån timme till idag tror jag.

Av Camilla - 24 oktober 2007 10:51

Jag ska snart pallra mig till friskis och gå på lunchjympa. Det känns jobbigt idag! Känns som jag inte vaknat riktigt trots att jag har varit vaken sen 8 och pluggat sen 9. Man blir rätt seg när man sitter framför datorn och skriver. Men lite träning kanske får mig att vakna :) Eller så blir jag ännu segare.

Av Camilla - 23 oktober 2007 17:45

Strimla 3 kycklingfiléer och bryn i margarin tillsammans med 1 paket bacon i strimlor. Tillsätt 3 dl mjölk och innehållet av en påse gräddsås. Låt småkoka i 5 minuter. Smaka av med 1 dl grädde och 2-3 msk mango chutney.


Den ska jag laga nu! Blir bulgur till idag istället för ris.

Av Camilla - 23 oktober 2007 15:51

Nu har jag bestämt att det är slutpluggat för dagen. Sitter och pratar på msn med Kajsa och Johan :) Kajsa är i Åkersberga nu i flera veckor medan hon gör praktik. Det är kul! På torsdag ska hon få middag hos mig :) Och på lördag också, men då tar hon även med sig sin Karl och Lisa & Christofer. Parmiddag you know :) 


Slänga mig i soffan nu känns lockande.  



Av Camilla - 23 oktober 2007 12:18

Mitt under pluggandet ringer mamma och undrar om hon får bjuda på lunch. Självklart får hon det! :) Hon skulle köpa räksmörgåsar och komma hit med. Perfekt tajming också för jag är superhungrig nu. Går i alla fall bra med pluggandet. Jag känner att det går framåt :) Räknar med att bli klar med en av uppgifterna idag.

Av Camilla - 22 oktober 2007 20:15

Ikväll är det dags igen :D Men varför samtidigt som Filip och Fredrik? :P


Var i skolan idag 10-13. Sov en stund när jag kom hem för jag sov så dåligt inatt. Har tränat också och ätit en god middag, soppa och fralla :) Resten av veckan kommer ägnas åt hemuppgifter som ska in på fredag.  

Av Camilla - 21 oktober 2007 22:14

Tog några få bilder med mobilen under helgen. Svartvita katten på ena bilden är Polarns och Pyrets mamma :)

Av Camilla - 21 oktober 2007 22:09

Hemma igen! Tur att man har två små söta katter som sitter vid dörren när man kommer hem, annars hade det garanterat känts riktigt tomt.


Helgen har varit underbar :) Fredagsgodis och massa mys till idol i fredags. Lördag åkte vi in till Linköping och gick på stan, fikade och såg en bio, Stardust. En bra film om man vill drömma sig bort ett tag :) Idag har vi mest tagit vara på tiden tillsammans och myst. Har kollat massa lägenheter i Linköping också på hemnet. Jag vill gärna bo där :) Hellre linköping än Mjölby och det vill Johan med så om vi hittar en för ett bra pris så blir det Linköping. Fanns en hel del. Jag längtar faktiskt :) 


I morgon är det skola kl 10 så jag ska nog sova snart. Ska kolla lite på Spanglish först på trean.  

Ovido - Quiz & Flashcards