Alla inlägg under september 2007

Av Camilla - 23 september 2007 15:26

Johan har åkt. Det känns tomt. Längtar redan till fredag!


Jag ska ta disken nu och sen måste jag plugga. Tentan ska in imorgon eftermiddag och jag är inte klar. Det blir att sitta ikväll och imorgon. Ska in till skolan 15.30 och träffa min handledare till c-uppsatsen. Hoppas att han kan komma med lite tips.


Vi hyrde två filmer igår. Blades of glory och the number 23. Båda var bra! The number 23 har fått så dålig recensioner men jag tyckte den var helt okej. Den handlar om Jim Carrey som blir besatt av siffran 23. När jag vaknade i morse kom jag på att Johan ju fyller 23 idag den 23.e september. Hur läskigt är inte det? ;)



Av Camilla - 23 september 2007 12:36

23 år idag!

Av Camilla - 22 september 2007 19:25

Farmors kompis som vi köpte bil av tycker att jag är så söt ;) så hon ville ha en bild på mig och katterna. Hon älskar katter. Johan fick också vara med på ett hörn :)

Av Camilla - 22 september 2007 17:49

Äckligt mätt nu efter massa marängsviss och kakor! Men gott var det :D Trevligt med besök! Johan fick sina presenter idag. Av mig fick han en jacka som han provat förut som jag visste att han ville ha :) Av Andreas, Tobias och Jessica fick han whisky och av mamma och pappa en kockkniv. Bra saker.


Ikväll blir det nog att vi hyr en film och myser. Sista kvällen innan älsklingen åker :( Det får vi ta vara på.  

Av Camilla - 22 september 2007 13:36

Utmaning!


Förnamn = Mellannamn

Efternamn = Närmaste granne

Ålder = mammas ålder

Yrke = pappas yrke

Hemstad =senaste bussbesöket

Intressen = det du avskyr

Du har lika många barn som du har piercingar ( örhängen räknas )

Hårfärg = tröjans färg

Ögonfärg = byxornas färg

Musiksmak = sånt du inte tål

Idol = den du senast lyssande på


Jag heter Benedikte Johansson och är 51 år. Jag jobbar som systemutvecklare i min hemstad Stockholm. Mina intressen är att spy . Det känns extra viktigt eftersom jag har 2 barn. Mitt hår är svart och mina ögon är rosa. Jag älskar dansbandsmusik, gärna så högt som möjligt och min idol är därför the poodles!


Jag utmanar den som vill :)

Av Camilla - 22 september 2007 09:58

Det är lördag! Det räcker för att morgonen ska vara underbar :) Vaknade klockan 7 i morse och kunde inte somna om. Men skönt att kunna ligga kvar i sängen. Vi låg och pratade och myste :) Ja, självklart väckte jag Johan efter ett tag :P


Idag kommer min familj hit för att fira Johan som fyller 23 i morgon. Det blir lite fika och lite paketutdelning :) Därför ska det städas idag. Ska sätta igång med det snart.


Hoppas ni får en fin dag.  

Av Camilla - 21 september 2007 21:53

Här dricker vi vin och myser för fullt :) Jag älskar min Johan. Han är bäst :) Jag kommer sakna honom som en tok i veckorna. På tisdag firar vi tre år tillsammans :D Det måste firas så småningom!


Klassfesten på tv nu. Kollar på den tills saw börjar :) Så läskiga dom filmerna.


Vad gör NI? 

Av Camilla - 21 september 2007 14:30

Ja, mina dagar den här veckan har varit likadana :P Suttit med tenten hela dagarna. Håller på med nästsista frågan nu och jag fattar verkligen inte. Vet inte vad jag ska skriva. Har suttit och läst just det i flera timmar nu men det går inte in. Tror jag får ta en paus så kanske det går bättre sen om jag låter det vila ett tag. Kan ju vara så ibland. Hoppas, hoppas!


Ska träna sen 16.30 Det ska bli skönt! Sen tycker jag verkligen att jag har gjort mig förtjänt av en mysfredag med god mat och vin :) 

Ovido - Quiz & Flashcards