Alla inlägg den 17 september 2007

Av Camilla - 17 september 2007 17:02

Nu har den kommit upp på nätet. 8 frågor, max 10 sidor. Så jag vet exakt vad jag ska syssla med hela den här veckan :) Nu blir de friskis.

Av Camilla - 17 september 2007 09:38

Helgen har varit toppen! Lite strul och förseningar var det på resan till Mjölby. Strul först i tunnelbanan och sen var bussen försenad också. Sjukt mkt folk som var ute och reste. Jag fick åka dubbeldäckare :) Kom fram vid niotiden och bjöds på tacos.


På lördagen var vi ute en del och en tur till systemet blev det också. Jag och J körde på spritzers, vitt vin och sprite :) Vi tog bilen till festen i Norrköping. Hade lite svårt att hitta parkeringsplats så vi snurrade runt ett tag i den röriga staden :) Festen var rolig! Rätt mycket folk och härlig stämning :) Tror att Kajsa upplevde större delen av festen genom sin nya kamera för hon tog typ 350 bilder haha Många galna bilder! Många gick ut på kvällen men jag, Johan och Kalle stannade kvar och städade :) Jag och Johan sov på soffan men vaknade till när Kajsas och Camilla s och Henriks efterfest drog igång. Dom hade tydligen fått med sig två smågrabbar :P 


Igår kom vi hem vid sjutiden. Tog en donken i Åkersberga. Ett måste sådär dagen efter :)


Idag blir det skola kl 13 och sen träning. Älsklingen är hemma hela den här veckan men nästa vecka börjar han jobba i Mjölby så då blir vi särbos på riktigt. Jobbigt! Men vi ska klara det :)

Ovido - Quiz & Flashcards