Alla inlägg under februari 2008

Av Camilla - 3 februari 2008 14:33

Kollat på nyhetsmorgon och reprisen av let's dance, ätit lunch, gått en promenad i snön och köpt godis. That's all folks, en lugn och skön söndag :) Pappa ska baka bröd nu, ska bli gott!

Av Camilla - 2 februari 2008 19:40

Först blev det lunch i stan, en god pastarätt med kyckling. Sen lite shopping på rean igen. Varsitt par cheap monday jeans köpte vi, 100 kr styck. Ett par gråa till mig och ett par mörkblå till älskling :) Johan hittade en ball kappa också med snygga skinndetaljer för bara 150 kr, också 75 % rabatt. Efter det blev det bio, vi såg war of Charlie Wilson med Tom Hanks, jättebra!


Några bilder från dagen kommer såklart, linslus som man är ;)

Av Camilla - 1 februari 2008 22:09

Älsklingen är här, underbart! Imorgon blir det stan. Äta nånstans och sen gå på bio har vi tänkt, kanske lite shopping också, har ju presentkortet på vila kvar :)


Nu ska vi fortsätta mysa! 

Av Camilla - 1 februari 2008 13:34

Mamma och jag gick till centrum idag och handlade och gick tillbaka med tunga kassar. Bra motion för det är en bit att gå :) Nu är jag trött, funderar på att sova lite middag. Fick svar från ett jobb idag som jag sökt (administratör på ett upphandlingsföretag) att de fått in 216 ansökningar och nu skulle gå igenom dom. Känns hoppfullt...inte :P


Helgen närmar sig, vad ska ni hitta på? Alla som läser måste svara nu, kom igen ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards