Alla inlägg under februari 2008

Av Camilla - 25 februari 2008 12:41

Har lunch nu så varför inte slänga in ett inlägg? :) Missade bussen i morse. Den har kommit minst 5 min sent varje dag, utom idag såklart. Blev trots senare buss ine försenad till jobbet, det gick snabbt idag. Mindre folk på bussen på grund av sportlov i Stockholm. Blir nog den bussen resten av veckan också = 20 min sovmorgon :)


Har två referenser nu som jag kan ange imorgon på intervjun om dom vill ha. Dels min chef här och min handledare till examensarbetet :) Perfekt.

Av Camilla - 25 februari 2008 07:33

Vad ska jag ha på mig idag? Alltid lika klurigt det där :P 10 minuter till jag ska gå, kanske borde välja nåt.


Ha en bra dag! 

Av Camilla - 24 februari 2008 22:22

Avslutar min dag med lite MJ :) Gonatt!

SJ

Av Camilla - 24 februari 2008 19:54

Nu är tågresa tur och retur till Norrköping bokat.


Snart börjar i en annan del av Köping och sen är det nip/tuck. Efter det är det nog dags att sova för att vakna pigg till en ny vecka :) Igen. Galet vad fort dagarna, veckorna, månaderna går. Snart fyller jag år :)

Av Camilla - 24 februari 2008 18:53

Underbarn? :)

Av Camilla - 24 februari 2008 17:59

Inte mycket har åstadkommits här idag. Slappat hela dagen. Precis som en söndag ska vara tycker jag :) Älsklingen åkte tillbaka vid 15.30 och sen dess har jag tvättat några tröjor för hand, sett reprisen av Grey's och druckit en kopp kaffe.


Ska söka några jobb nu. Hoppas självklart på att få jobbet på socialkontoret som programsekreterare, där jag då kommer att få jobba på avdelningen för ledning och service med information och statistik :) Men jag vet ju faktiskt inte hur många som ska på intervju och hur stor chans jag har. Men håll tummarna för mig på tisdag 13.30 :) Måste kolla tågbiljetter också. Sista minuten resa vore bra men känns lite risky. 



Av Camilla - 23 februari 2008 19:32

Dagen började med att jag ramlade ner för trappen haha Halkade till på hälen och åkte rutaschkana ner. Blev rätt förvånad kan jag ju säga!


Annars har jag och älskling tagit en långpromenad idag i det vackra vårvädret :) Tittat på min Jackson-dvd också. Balla videos.


Nu ska vi snart se melodifestivalen och svulla godis ;) Det är ju helg!

Av Camilla - 22 februari 2008 17:59

Precis sovit middag en stund, det var skönt! Har dock lite huvudvärk nu. Pappa håller på att laga middag där nere nu, blir nåt med kyckling. Älsklingen ligger här bakom mig i sängen och vaknar till lite :)


Packade enkäter på jobbet hela förmiddagen och sen åkte jag till Täby och mötte upp Johan. Stötte på Azra också, vi hade precis messat lite, var kul :) Blev asiatisk mat till lunch, köpte ett par nya svarta tights för min hm-bonus och så köpte vi födelsedagspresent till Johans mamma. Blev en sväng på systemet också till mamma och pappa :) Sen köpte vi godis och hyrde saw 4.


Tid för intervjun är bestämd, tisdag kl 13.30 ska jag vara i Norrköping. Spännande.  




Ovido - Quiz & Flashcards