Alla inlägg under november 2007

Av Camilla - 20 november 2007 08:02

Hade tänkt ta lite sovmorgon men vaknade kl 7 och var pigg så då gick jag upp. Skönt att ta det lugnt på morgonen, sitta länge vid köksbordet och vakna till. Funderar på att lägga mig i badet en stund sen :) Annars är det uppsatsen som gäller idag. Ska läsa igenom en del artiklar och leta lite mer litteratur. Ikväll får jag middagssällskap av Kajsa. Vi ska visst laga nån wok :)


Vill börja julpynta snart! Men tänker vänta till december så man inte tröttnar på julen innan den kommer :) Inte nu till helgen men helgen efter när Johan är här tänkte jag att vi kunde göra det tillsammans. Kanske baka lite pepparkakor och lussebullar också. Ha en liten julpysselhelg :) 



Av Camilla - 19 november 2007 18:04

Pyret tyckte det räckte med medicin en gång idag. Nu ligger stackaren skräckslagen under badkaret. Pyret alltså, inte jag. Men hade jag varit tillräckligt liten så hade jag också gömt mig där för katter är inte att leka med. Dom ska man inte tro att man bestämmer över minsann :)

Av Camilla - 19 november 2007 15:30

Gwen Stefani - Now that you got it

Av Camilla - 19 november 2007 15:23

Bra låt, cool video!

Av Camilla - 19 november 2007 13:25

Formulera syfte och frågeställningar och tänka igenom uppsatsens disposition vill min handledare att jag ska ha gjort till på onsdag då vi ses. Det har jag nu gjort klart :) Jag har även varit och tagit blodprov, handlat mat, ätit lunch och diskat idag. Det sa han dock inte att jag skulle göra ;) Det var på eget bevåg.


Katten pyret börjar bli sjuk igen så jag gav henne medicin idag. Det var inte det lättaste att göra ensam. Jag och Johan brukar göra så att en håller i henne och den andra öppnar munnen och slänger ner tabletten i halsen typ haha Låter hemskt men det är för hennes eget bästa försöker jag säga till henne :P Lyckades till slut fixa det men i fem dagar fram över ska hon ta 1 1/2 tablett två gånger om dan!! 


Nu ska jag läsa igenom tidigare forskning kring mitt uppsatsämne.  




Av Camilla - 18 november 2007 21:58

Hemma igen efter en mysig helg med min Johan. Vi har varit på hockey (LHC-Förlunda), ätit massa skräpmat och godis, gosat med alla katterna, pussats, kramats och myst :)


Imorgon ska jag på allvar sätta igång med c-uppsatsen. Är nog litet nervös inför hur det ska gå med den för jag vaknar på nätterna och tänker på det :P


Älskling skrev kontrakt på lägenheten idag. Jag kunde inte följa med för jag åkte hem då. Men i fredags var vi i området och tittade och jag tycker det är jättefint. Ligger nästan precis vid stationen.  

Av Camilla - 15 november 2007 20:28

Somnade två timmar på eftermiddagen. Det var riktigt skönt :) Kändes som jag behövde det. Tur att mamma ringde och väckte mig för vi skulle träna. Träningen gick lite segt. Hoppas jag inte är på väg att bli sjuk.


Träningen är alltså avklarad, tentan är inlämnad, helgen närmar sig. Det ska jag fira med choklad :D Sen blir det packning, åker till Johan imorgon. 8.20 går bussen från centralen, blir nog en tidig kväll ikväll.

Av Camilla - 15 november 2007 14:13

Provade en ny frisör idag på icon. Hon hade precis gått ut frisörprogrammet och var jätteduktig. Hon gav massa förslag och så vilket iaf jag vill att frisören ska göra. Så var hon jättesöt och trevlig också :) Blev tyvärr strömavbrott när jag satt där så fick gå med blött hår. Skulle in till universitetet och lämna tentan men pga strömavbrottet gick inte heller tåget så det blev ersättningsbuss en bit. Lämnade tentan och hämtade en annan som jag fick godkänt på :D Utvärderingmetoder. Sen träffade jag Gabriella som jag pluggat sociologi med förut som är färdig utredare. Hon jobbar som forskarassistent nu.


Dags för lunch! Är dödshungrig.  

Ovido - Quiz & Flashcards