Alla inlägg under november 2007

Av Camilla - 27 november 2007 14:27

Gick upp vid 7 imorse ( ganska pigg faktiskt) och kom igång tidigt med uppsatspluggandet. Tycker att jag har kommit en bra bit på mitt teoriavsnitt men har lite svårt att få tag på litteratur fortfarande eftersom det inte har gjorts så mycket forskning om just ungdomars attityder till jämställdhet. Ska skriva så mycket utifrån det jag har så får jag leta mer sen om det behövs.


Tobbe och jag skulle köpa julklapp (korg med ost, vin och annat gott) till mormor och morfar idag var det tänkt men har inte hört nåt från honom än. De kommer hit i helgen för att fira pappas 50-årsdag så vi tänkte ge dom julklapp då. Pappa fyller inte förrän 9.e december men mormor och morfar vill fira honom när dom är här.  


Träning ska det bli ikväll också, medelpass kl 17.30


Av Camilla - 26 november 2007 20:19

Det var med skräckblandad förtjusning som jag tittade på Ika i rutan när jag var liten. Tyckte hon var lite läskig men antagligen var hon för konstig att inte titta på :)

Av Camilla - 26 november 2007 14:16

Gick på en lektion idag i skolan. En repetition av SPSS, det dataprogram jag ska använda mig av i min undersökning. Det kommer vara fyra sånna kvantitativa metodseminarium där vi går igenom olika sorts analyser som man kan tänkas använda. Det känns jätteskönt för jag har glömt bort så mycket.


Johan åkte senare än mig imorse så vid 9 när jag gick sa vi hej då. Tur att veckorna går så fort och att han kommer hit redan på fredag förmiddag nästa gång :)


Polarn fick vara ensam ungefär 3 timmar idag. Jag känner mig som en överbeskyddande mamma som oroar mig haha Men hon är ju inte van att vara helt själv. Hon har ju alltid haft sällskap av Pyret. Men hon blev iaf jätteglad när jag kom hem :) Två leksaker hade jag köpt till henne också! Hon måste ju ha saker att göra så hon inte blir nedstämd tänker jag :)


Nu blir det plugg.

P&P

Av Camilla - 25 november 2007 21:28

Så här tänker vi oss Pyrets färd till himlen. Polarn står och tittar på. Sött va? :) Vi saknar henne.


Die hard 4 var bra tyckte jag. Undrar vad vi ska hitta på nu. Blir väl soffan och nåt tv-program.  

Av Camilla - 25 november 2007 18:46

Nu har vi handlat. Det blev korv med bröd och cola till det och så lite godis :) Hyrde die hard 4 också. Snart blir det alltså middag här, är så hungrig!

Av Camilla - 25 november 2007 16:54

Nu är jobbansökan inskickad. Lär ju behöva söka en massa jobb innan jag får nåt, helst utredningsarbete men kan tänka mig förskola, affär, sjukvård bara för att ha nåt direkt jag flyttar. Men självklart vill jag ju använda min utbildning så om det blir nåt annat jobb kommer det bara vara provisoriskt (hoppas jag!)


Nu ska vi gå och handla nåt gott till kvällen och kanske hyra nån bra film. Söndagsmys it is.  

Av Camilla - 25 november 2007 14:21

Blev trots allt en riktigt trevlig kväll igår. Kycklingwok till middag med rött vin till. Sen drack vi glögg och åt pepparkakor och lussebullar.


Idag har vi inte gjort ett smack. Regnigt och grått ute. Kanske blir en sväng till affären sen. Jag ska skriva jobbansökan också till jobbet i Norrköping.

Av Camilla - 24 november 2007 16:19

Vår älskade Pyret, pyri, myri, mysi fick somna in idag :( Hon var så sjuk så det känns som en lättnad att hon fått slippa lida. Hoppas bara inte att Polarn blir jättedeprimerad. Hon ska få dubbelt med kärlek nu :) Lite konstig är hon eftersom vi åkte iväg med Pyret utan att komma tillbaka med henne.


Trots den sorgliga dagen så ska vi ha middag här ikväll, det får bli en hyllningsmiddag till vår pyret som har blivit den vackraste ängeln i katthimlen!

Ovido - Quiz & Flashcards