Alla inlägg under mars 2008

Av Camilla - 19 mars 2008 18:33

Jag och pappa ska åka och handla påskmat strax :) Varför äter man samma på julen och påsken förresten? :P


Jag jobbar hela dagen imorgon. Bra iofs eftersom jag jobbar på timme.

Av Camilla - 18 mars 2008 21:17

Fick världens huvudvärk efter träningen som inte ger med sig, ska nog försöka sova bort den snart. Roligt pass var det iaf, man blir så glad av dans :)


Tack för mig, hej!


Av Camilla - 18 mars 2008 07:41

Massa snö har det kommit under natten. Känns inte som man blir speciellt glad över det.


Ska snart gå till bussen och åka till jobbet. Har tänkt träna ikväll direkt efter, har iaf med träningskläder och mellanmål, får se om jag kommer iväg ;) Men hur svårt ska det vara egentligen? Danspass är det iaf som väntar.  


Ha en fin dag.  

Av Camilla - 17 mars 2008 21:37

Hundra höjdare ska jag se.

Av Camilla - 17 mars 2008 20:30

De jävlas ju hela tiden!


I helgen krånglade växellådan enligt Johan och när han skulle skjutsa mig till bussen i morse och sen åka till Mjölby gick det inte att växla. Jag hann precis till bussen, fick springa över vägen. Fick sen mess av Johan att den krånglar, han misstänker något fel med kopplingen. Alternativet är att lämna in bilen i Åkersberga och strunta i jobbet eller att chansa. Johan chansade. Precis innan han är i Linköping lägger bilen av och får bärgas till verkstaden. Kopplingen behövde bara luftas tydligen så det var inget stort fel men känns så onödigt ju. Överväger att aldrig ta körkort eller skaffa bil ;)


Efter jobbet idag träffade jag Ronnie för att få födelsedags-examens-grattis till jobbet-present :) Vi tog en fika i Sturegallerian och jag fick en tvål och fina ljus med värmeljushållare. 


Ny serie på SVT nu som jag ska kika på.  

Av Camilla - 16 mars 2008 15:57

Efter en promenad, en tur till ica och lite fika med kaffe och chokladkaka är det dags för film, the heartbreak kid.

Av Camilla - 16 mars 2008 13:01

Jag somnade om förut och gick upp vid 9.30, tittade på nyhetsmorgon och åt frukost. Sen duschade jag medan J kollade hockey, har sorterat bland massa papper också och hunnit med soppa till lunch. Nu blir det nog en liten promenad i vårvädret, gäller att passa på för snart ska det tydligen bli kallare igen! Skit också.

Av Camilla - 16 mars 2008 07:33

Ligger i sängen och bloggar :) Jag somnade rätt tidigt igår så nu är jag pigg. Tråkigt att Perelli vann igår, tycker låten är lite tråkig. Jag röstade på lilla Amy och BWO :)


Vad ska man hitta på idag då?

Ovido - Quiz & Flashcards