Alla inlägg den 4 mars 2008

Av Camilla - 4 mars 2008 19:00

ÄKTA champagne fick jag ska tilläggas ;) Vi har druckit det till maten nu. Gott var det! Känner mig rätt värd det faktiskt ;)

Av Camilla - 4 mars 2008 17:25

Tack, KAJSA för att du önskade mig lycka till på opponeringen, två ggr till och med ;)


När jag skulle gå till salen där seminariet skulle vara fanns inte den salen haha Jag fick panik och trodde att JAG hade skrivit ned fel nummer. Sen såg jag andra lika förvirrande människor så vi gick till expeditionen och det visade sig att de hade kastat om siffrorna i salsnumret.


Opponeringen gick bra och jag fick godkänt på uppsatsen men jag verkar ha haft otur med examinatorn. Han hävdade nämligen att jag inte hade nån teori som jag utgick ifrån, vilket är en ganska stor del av uppsatsen. Om jag ska göra en teoretisk referensram måste hela uppsatsen skrivas om.


Så jag gick till Ola efteråt :) Han beklagade att jag fått just den examinatorn :P Han höll inte alls med honom. Ola hävdade att 75 procent av alla rapporter skrivs så som jag skrivit. Jag har ingen generell teori som löper genom hela uppsatsen, utan jag har istället olika teorier för de olika saker som jag undersökt.  


Har ialla fall fått en lista med synpunkter på vad jag bör ändra på som jag har en månad på mig att göra. Jobbigt det där att det påverkar så mycket vilken lärare man råkar få.


Pappa har köpt champagne för att fira att jag är (i stort sett) klar med utbildningen :D  

Av Camilla - 4 mars 2008 09:06

Här skiner solen idag men det är kallt ute! Det vet jag för jag har haft Polarn ute på trappen :)


Innan jag åker in till universitetet idag ska jag ta blodprov, sen till apoteket och sen åker jag in till universitetet och äter lunch, ost och skinksallad som mamma gjorde igår :) Kl 13 sätter seminariet igång. Har lite tid nu att titta på det jag ska säga. Är inte direkt nervös över det jag ska säga, mer över vad som kommer sägas om min uppsats. Men det ska nog gå bra :)


Nu ska jag måla naglarna. 



Ovido - Quiz & Flashcards