Alla inlägg under april 2007

Av Camilla - 16 april 2007 19:44

Har precis ätit middag. Blev en god kyckligwok med bambuskott bland annat. Älskar bambuskott!


Annars har jag känt mig lite låg idag. Allmänt deppig och konstig. Jobbigt att vara så när det inte beror på något speciellt.  Började nog iofs med att jag kände mig jätteful när jag vaknade i morse haha Håret var fult och jag såg trött ut, tyckte jag.


Förhoppningsvis blir morgondagen ljusare :-)

Av Camilla - 16 april 2007 09:48

I lördags tog vi med oss en filt och la oss och solade i gräset. Skönt med sommarvärme men samtidigt läskigt att det är så här varmt så tidigt.


På kvällen grillade vi hos mamma och pappa. Fläskfilé och fläskkarre med hemmagjord klyftpotatis. Supergott! Kollade på hockeyfinalen sen, där Modo tyvärr vann över LHC.  


Igår fick vi för oss att åka till domarudden och gå milbanan och ta med matsäck. Vi gick till Ica och köpte frallor och en kanelbulle till mig :-) Vi tog också med oss kaffe, frukt och blåbärssoppa. Vid 11.30 började vi vår vandring. Någonstans missade vi dock markeringen och gick fel (!!). Vi började känna att vi nog borde ha gått minst en mil redan och insåg att vi nog hade gått fel. Jag ringde till pappa för att fråga om vägen. Kom fram till att vi gick på Roslagsleden som ju inte går runt utan den fortsätter bara åt ett håll så vi fick vända och gå tillbaka!! Det kändes riktigt tungt med tanke på att vi visste hur långt vi hade gått. Jag varnade Johan för att jag nog inte skulle bli så lätt att ha att göra med på vägen tillbaka. Har en tendens att klaga som ett litet barn när det blir jobbigt haha Men det gick bra. Jag är stolt över mig själv :-D kl 17.00 kom vi äntligen fram efter jag vet inte hur många mil. 2,5-3?  Blev pizza på Golden West till middag. Det tyckte vi att vi hade förtjänat :-) Blev en jobbig vandring men vi hade faktiskt roligt heeela vägen :-D 


Sov som en stock i natt och vaknade vid 8.30 Har ont i kroppen idag. 


Dagens låttips: Rihanna - Umbrella


På bilderna var vi fortfarande oförstörda och omedvetna om vårat misstag haha 

300

Av Camilla - 13 april 2007 22:23

Har precis varit på bio och sett 300. Fick mig en rejäl dos våld så att det räcker ett bra tag :-) Men filmen var bra! Handlade om spartanernas slag mot perserna 480 f.kr Såg trailers för Spiderman 3 och Pirates of the carribean 3 som båda har premiär snart. Dom måste man ju se! Johan spelar tv-spel nu. Igår kväll gick jag och la mig ensam vid 23-tiden för Johan skulle spela en stund sa han. "En halvtimme". 1.30 kom han och la sig knasbollen :-) I morgon ska det bli 20 grader :-D Då måste man ju bara vara ute hela dan! Kanske blir en picknick. Dagens låttips: Christina Aguilera - Understand

Av Camilla - 12 april 2007 09:55

..som jag köpte förra sommaren. Kanske får bli ett par nya då. Vita bågar skulle va snyggt. Det är förövrigt inte en fluga på bilden. Det är jag ju ;-) I Prag förra sommaren.

Av Camilla - 12 april 2007 09:26

Ännu en strålande vacker dag :-D Gick upp kl 7 i morse med Johan. Var pigg! Man blir på så himla mycke bättre humör när solen tittar fram. Man VILL gå upp ur sängen och inte dra täcket över sig och somna om som man gärna gör i fall det är grått och trist ute. Har satt på mig klänning också :-DLyssnar på Thomas Järvhedens "fejkade fejs". Den får därför bli dagens låttips. Rekommenderas starkt :-)

Av Camilla - 11 april 2007 23:18

Jaha, då var ytterligare en dag slut och ytterligare en tv-kväll. Blev Vänner, Roomservice, Greys anatomy, Fråga Olle och lite Lustgården :-)Greys anatomy, vilken serie! Love it. Känner mig som en riktig soffpotatis. Har tränat dåligt på sistone. Har mest blivit lite powerwalks. Ingen friskis. I morgon är det skola kl 12. Ska åka in lite tidigare för att träffa Ronnie och köpa de där böckerna. Sen tvättid å lite plugg. Nu ska jag sova snart. Älsklingen står i duschen. Han däremot tränar på bra :-)En puss till honom! Gonatt!

Av Camilla - 11 april 2007 13:22

Idag kom jag i alla fall iväg till föreläsningen! OCH är redan hemma. Underbart :-) Har varit och hämtat lite ny medicin till Pyret (katten) också. Hon börjar bli lite dålig igen :-( Men medicinen verkar hjälpa och jag hoppas att den fortsätter göra det ett tag till. Härligt väder idag, varmt och sol! Synd bara att det blåser så mycket. Ingen vits då ju att fixa håret ;-) På universitetet idag var det en tjej som kom fram till mig och sa att min trenchcoat var fin och undrade var jag hade köpt den :-D Sånt blir man glad av!Nu har jag precis ätit lunch. Pasta i wok med köttfärscurry :-) Rester från igår. Ska skriva jobbansökan snart och skicka till Aircall. Såg att dom söker extrapersonal och sommarvikarier på Dressman också. Kanske ska söka det med. Dagens låttips: Justin Timberlake - Losing my way (bästa låten på senaste skivan)

Av Camilla - 10 april 2007 11:15

Missade precis föreläsningen eftersom några byggarbetare kom hit. Det saknades visst nån inspektionslucka i badrummet. Trodde att det skulle gå fort, annars hade jag inte öppnat när det ringde på. Tänkte inte på att jag kunde ge dom min nyckel och gå och att de kunde lägga nyckeln i tuben på dörren när dom va klara. De hade ju funkat . Men man kan ju inte tänka på allt :-P Tycker iaf att det är väldigt dåligt att vi flyttade tillbaka efter renoveringen för ett halvår sen och att dom fortfarande springer här, att de fortfarande finns saker som inte är klara. Nåja, får väl se till att göra lite nytta här hemma idag då. Finns en del disk att ta och städa behövs alltid när man har två vandrande hårbollar hemma :-) Får väl ta å plugga lite också som kompensation ;-)Dagens låttips: Melanie C - The moment you believe

Ovido - Quiz & Flashcards