Alla inlägg den 26 april 2007

Av Camilla - 26 april 2007 17:50

Man kan ju alltid vinka till byggarbetarna :-D

Av Camilla - 26 april 2007 09:01

Ska ju hämta mitt paket från hm idag också :-) Skorna har jag beställt i guld!

Av Camilla - 26 april 2007 08:06

Igår blev det jobb igen, 9-17. Stod och packade enkäter i kuvert heeela dan. Var en kille som jobbade också så tiden gick liiite fortare när man hade någon och prata med samtidigt. Snacka lite skit om chefen osv ;-) som förresten är väldigt ojämn i humöret! Spydig ena sekunden och jättetrevlig den andra. Visade sig att han killen och jag pluggar samma sak också men han började en termin efter mig.


Idag ska jag iväg och ta blodprov. Tror inte att jag tänker gå alltför tidigt. Alla pensionärer hänger jämt på låset...det gäller allting :-P Var kö en gång utanför apoteket innan det hade öppnat. Det kanske det är varje dag iofs :-) Ska tvätta också kl 10 och kl 11 ska jag klippa mig :-) Ta topparna och tunna ur håret. Hemtentan kommer ju upp på nätet idag också så jag kanske får sätta igång med den i eftermiddag. Kolla igenom den lite smått iaf.


Nu ska älsklingen iväg till jobbet. Han är så duktig som kämpar på :-) Igår köpte han choklad till mig. Det var vår dag :-) 2 år och 7 månader är kanske inget att fira direkt men ibland när man kommer ihåg det kan man ju passa på att vara lite extra mysiga :-)


Nej, nu ska jag ta och fixa till mig lite :-)

Ovido - Quiz & Flashcards