Alla inlägg den 22 april 2007

Av Camilla - 22 april 2007 22:16

Har målat nu i två dagar men är ännu inte klara. Verkar som att det behövs tre strykningar (!) i sovrummet. Halva köket har iaf blivit klart, den ena delen. Där blev det grått som i vardagsrummet, jättefint. Började måla den andra delen också i typ svart men färgen räckte inte riktigt så vi måste köpa mer. Blev iaf riktigt snyggt till alla vita luckor och skåp. Vet inte om färgen till sovrummet räcker heller..hm..får se. Blev iaf en vinröd färg där med lite lila i. Typ rödlök haha kanske..nåt sånt. "Lite porr-rum" tyckte Johan  ;-) Ska lägga upp lite bilder när allt är klart :-)


Mamma och pappa var här en sväng idag med mat :-D De har varit hos farmor och farfar i helgen och tog med lite rester därifrån. Lite pengar hade farmor skickat med också. Eller ganska mycket faktiskt ;-) Hon är världens snällaste :-)


I morgon ska jag jobba igen kl 9. Har skola tisdag och torsdag den här veckan. Vet inte om jag ska gå iofs. Det är gruppdiskussion där vi ska diskutera litteraturen och jag har inte riktigt kommit igång med att läsa än och så är kursen liksom slut snart. Får hemtentan på torsdag. Ops. 


Har lagt ut sängmadrasserna på golvet i vardagsrummet (mysigt!) eftersom det luktar färg i sovrummet. Sov i soffan i natt men man sover inte såå bra där.  Man vaknar typ varje gång någon rör på sig :-) 


God natt! 

Ovido - Quiz & Flashcards