Alla inlägg under april 2007

Av Camilla - 24 april 2007 09:30

Vaknade med huvudvärk. Den hade inte försvunnit över natten :-( Gör ont ända ner i nacken och axlarna. Det blev visserligen lite bättre efter frukosten. Dricker massa vatten nu. Kan tänka mig att det är vätskebrist. Drack typ inget igår på jobbet. Får lätt huvudvärk då. 


Idag har jag en stooor disk att ta tag i. Blev inget diskande i helgen eftersom vi målade som galningar :-) Å igår kom vi hem sent båda två. Ska väl röja undan lite här också. Blir lite kaos när man håller på och målar och me don't like kaos ;-) Tycker det är jättejobbigt när det ligger grejer överallt, även om jag vet att det bara är för ett litet tag! Aja, bra terapi kanske. 


Hoppas att vi ska hinna måla klart i sovrummet ikväll. Synd att det är massa bra saker på tv bara ;-) Ugly Betty och Desperate Housewives. "Hjälp, tv.n styr mitt liv" haha


Nä, nu ska jag nog beställa dom där skorna... och kanske något mer ;-) 





Av Camilla - 23 april 2007 23:19

Jobb (surig chef), förseningar i tunnelbanan =sent hem, middag, tv, trött (väääärldens huvudvärk)


God natt :-) 

Av Camilla - 22 april 2007 22:16

Har målat nu i två dagar men är ännu inte klara. Verkar som att det behövs tre strykningar (!) i sovrummet. Halva köket har iaf blivit klart, den ena delen. Där blev det grått som i vardagsrummet, jättefint. Började måla den andra delen också i typ svart men färgen räckte inte riktigt så vi måste köpa mer. Blev iaf riktigt snyggt till alla vita luckor och skåp. Vet inte om färgen till sovrummet räcker heller..hm..får se. Blev iaf en vinröd färg där med lite lila i. Typ rödlök haha kanske..nåt sånt. "Lite porr-rum" tyckte Johan  ;-) Ska lägga upp lite bilder när allt är klart :-)


Mamma och pappa var här en sväng idag med mat :-D De har varit hos farmor och farfar i helgen och tog med lite rester därifrån. Lite pengar hade farmor skickat med också. Eller ganska mycket faktiskt ;-) Hon är världens snällaste :-)


I morgon ska jag jobba igen kl 9. Har skola tisdag och torsdag den här veckan. Vet inte om jag ska gå iofs. Det är gruppdiskussion där vi ska diskutera litteraturen och jag har inte riktigt kommit igång med att läsa än och så är kursen liksom slut snart. Får hemtentan på torsdag. Ops. 


Har lagt ut sängmadrasserna på golvet i vardagsrummet (mysigt!) eftersom det luktar färg i sovrummet. Sov i soffan i natt men man sover inte såå bra där.  Man vaknar typ varje gång någon rör på sig :-) 


God natt! 

Av Camilla - 21 april 2007 09:03

Vi kom tidigt ur sängen idag! 7.30 på en lördag, inte dåligt :-) Vill komma i gång med målningen och så måste vi handla mat och lite sånt idag. Och färg såklart. Tänkte nog använda de färgerna vi tog till vardagsrummet (grått och typ svartblått) i köket men köpa nån annan färg till sovrummet. Har pratat om mörklila eller vinrött. Får se vad det blir :-)  Härligt väder idag också. Inte så kul att vara inne och måla då men man kanske kan ta en liten paus och sitta på balkongen en stund! Skulle vilja göra lite fint där också men dom har ju inte målat klart den än. 


Har hunnit se ett par skor som jag vill beställa också :-) Har 50% rabatt ju. Behöver skor. Får typ skavsår av alla mina sommarskor.


Nu har älsklingen satt igång verkar det som. Ska börja med att spackla.


Ha en bra dag! 



Av Camilla - 20 april 2007 18:37

Fick tillbaka första kriminologitentan idag som jag gjorde för tre veckor sen. Och jag klarade den :-D Känns riktigt bra. Var faktiskt väldigt osäker på om jag skulle göra det. Den var på 10 p också så det hade varit jobbigt att ha den kvar.


Har jobbat idag, 9-17.  Det var rätt okej men är väldigt trött nu. Är inte van ju ;-) Gick till Ica när jag kom hem och köpte middag. Det blir fläskkarré med bulgur blandat med squash och vitlök och nån sås av matyoghurt. Blir nog lite vin till också. Är superhungrig! Sötnosen står och diskar nu. Han är så fin :-)


Chefen ville att jag skulle jobba i morgon med nån posthantering men jag och gos hade ju tänkt att måla sovrummet i helgen och kanske köket också. Jag sa att jag nog inte kunde jobba. Lite svårt ju att säga nej när man är ny. 


Trevlig helg!   






Av Camilla - 19 april 2007 13:57

Var och provjobbade idag. Det gick bra. Jag fick sitta och föra in svar på enkätfrågor i datorn. Kanske inte världens mest stimulerande jobb men det var helt okej. Rätt lustiga svar en del hade gett :-) Annars var dom nöjda med mig och ville att jag skulle börja jobba där. Ska jobba i morgon igen. Verkar som att det finns mycket jobb just nu. Det är bra för jag känner att jag behöver pengar!


Måste klippa mig snart. Mitt hår börjar bli för tjockt och jobbigt igen. Men det får bli efter onsdag när pengarna kommer!


Grattis till lilla farfar som fyller år idag :-)


Dagens låttips: Timbuktu - Lika barn avvika bäst






Av Camilla - 17 april 2007 10:53

Jag ringde precis om ett jobb på SKOP. Ett företag som håller på med marknads- och opinionsundersökningar. Dom söker extra kontorspersonal, där arbetsuppgifterna är "registrering av olika slag, posthantering, telefonnummersökning samt bistå övrig personal". Gissa vem som ska dit och provjobba på torsdag kl 9..?? ME :-D Hon blev extra nyfiken eftersom jag sa att jag läser utredningssociologi på universitet, vilket passar perfekt med tanke på företaget. Det ligger på Sturegatan i närheten av Humlegården. Skulle kännas bra att få ett extrajobb eftersom jag sällan är i skolan alla dagar i veckan. Och lite extra money såklart!


Såå, vad ska man ha på sig på torsdag? ;-) Vit kortärmad skjorta á la Hm.s Madonna kollektion? :-P Det borde passa bra på ett kontor. Och svarta byxor kanske.


Idag är det föreläsning 14-16 så en liten lunch borde jag hinna med innan.  

Ovido - Quiz & Flashcards