Alla inlägg under maj 2008

Av Camilla - 3 maj 2008 18:30

Kul att mamma och pappa fick hälsa på hos Johans familj, dom har inte varit där tidigare. Trevligt var det.


Vi har lite smått börjat kolla runt efter katt. Vi vill ju ha en kompis till Polarn eftersom vi är borta hela dagarna och hon inte kan gå ut. Tror innekatter mår bäst av att vara två. Mailade idag om en 1 1/2 årig hankatt som vi fastnade för :) Spännande!


Snart börjar det bli dags för middag. Vi har bara ätit kakor och godis idag (förutom frukosten) så jag mår lite smått illa :P




Av Camilla - 3 maj 2008 09:14

Efter en hel helg (ledig torsdag och fredag) ska man ha en hel helg till :)  Vi ska en sväng till Johans familj och fika och sen åker mammi och pappi hem. Helt perfekta dagar har det varit!


Hoppas badrummet är ledigt nu så att jag kan ta en dusch.

Av Camilla - 2 maj 2008 22:10

Idag gjorde vi både Norrköping och Linköping :) I Norrköping blev det en tur runt i industrilandskapet och en fika. I Linköping blev det massa shopping, lite sightseeing, öl på en pub och supergod mat på en indisk restaurang, med fördrink och efterrätt (margarita respektive irish coffee för mig). En riktig lyxdag!


Nu sitter vi i soffan och ser tv.

Av Camilla - 1 maj 2008 16:51

Mamma och pappa tar en liten powernap, jag surfar och älskling spelar xbox 360 :) Mamma och pappa fick en guidad tur i Mjölby av oss efter lunchen ;) Blir lugnt resten av kvällen, en god middag och så lite vin senare. Imorgon ska vi visa Norrköping och Linköping och gå ut och äta.


Underbart att det känns som söndag men bara är torsdag :D

Av Camilla - 1 maj 2008 13:14

Gick från jobbet kl 14 igår direkt till Kajsa och Kalle. Där blev det lite fika i väntan på annat folk, Petter och Mattias bland annat (blev en extra lång väntan på dom ;)) Sen blev det öl, cider och pizza under kvällen! Senare gick jag, Kajsa, Petter och Mattias till Svea, dit dom andra kom sen. Ett karaeoke-ställe med en skum blandning av människor. Emellanåt spelades några partylåtar och då dansade vi :) Blev en rätt lyckad kväll till slut. Jag sov gott på soffan hela natten och vaknade pigg och inte bakis :)


Vilken minut som helst kommer mamma och pappa hit :D Då blir det lite lunch.


Vill ni se ett superkort klipp där jag råkar vara med på NTs webbtv, kolla länken ;) http://nt.se/video/Default.aspx?tmp=2&tab=1&mp=3571715&autoplay=true

Ovido - Quiz & Flashcards