Alla inlägg under juni 2008

Nu

Av Camilla - 9 juni 2008 20:18

Maten är äten, disken diskad och håret tvättat! Slötittar lite på tv nu men känner mig rastlös. Slutar väl med att jag går och lägger mig snart.


After work imorgon. Ska bli kul men känner mig samtidigt lite orolig haha


Känner lite för att vältra mig i deppmusik. Tips? :P

Av Camilla - 9 juni 2008 17:35

Hemma efter en hård dag på jobbet ;) Hade fått paket från hm, lila ballerinas med peeptoe, jättesöta!


Började mitt nya hälsosamma liv idag :P Bort med bröd, potatis, ris, pasta och annat kolhydratigt. Blir lax till middag med kokt blomkål och morötter istället för potatis och romsås :) Nu när jag har skrivit det här i bloggen kan jag inte fuska (alltför mycket). Nu finns det liksom på pränt ;)



Av Camilla - 8 juni 2008 22:05

En ny vecka igen imorgon. En hel del kul bjuder den på, after work med jobbet, party med Kajsa och så Emils student på fredag då jag har tagit ledigt hela dagen. Dessutom ska väl vädret hålla i sig? :D


Hörs imorgon. God natt.



Av Camilla - 8 juni 2008 19:47

Imorgon är det Tobias första dag på SEB. Lycka till!!

Av Camilla - 7 juni 2008 15:24

Idag har vi legat på stranden! Första doppet blev av också. Västkusten är the place to be på sommaren :) Nu är det dags för grillning.


Imorgon åker jag och älskling buss hem för mamma och pappa ska ha med sig ett stort vitrinskåp i bilen.


Dry martini nästa? ;)

Av Camilla - 5 juni 2008 16:26

Det blev en lyxig planeringsdag :) Vi var ute på en kursgård i jättevacker miljö vid vattnet där vi bjöds på fika och lunch, inte helt fel! En del arbete fick vi faktiskt gjort också.


Ikväll ska vi tvätta och så blir det kanske lite packande eftersom vi åker till mormor och morfar i Varberg imorgon, ska bli härligt! Perfekt ställe att vara på sommaren :) Mamma och pappa hämtar upp oss imorgon på förmiddagen.


Funderar på att lägga mig i sängen och vila en stund. Kanske några katter som vill med :) 

Av Camilla - 4 juni 2008 22:44

Provade långklänningen så här innan läggdags och I love it :) Och så himla skön att ha på sig. (Bjuder på en bild på busungarna också).


Nu ska vi sova, natti!



Ovido - Quiz & Flashcards