Alla inlägg under juli 2008

Av Camilla - 15 juli 2008 11:42

Det blev en heldag igår. Vid 14 tiden åkte jag och Johan til Norrköping. Vi gick runt på stan och shoppade lite. 50-70 % rea på Vagabond så varsitt par skor blev det :) Johan köpte en weekendbag också.


Efter shoppingen åt vi tapas på Maneza, jättegott. Drinkar blev det också. Jag drack en så himla god, may day hette den - rom och massa frukt :) En Pina Colada blev det också och lite vin till maten ;)


Sen åkte vi till Linköping och gick på bio. Mamma Mia såg vi. Jättehärlig film! Helt klart sevärd :)


Idag har vi några ärenden på stan, inte så mkt mer inplanerat. Johan ska till Jonas ikväll och ladda inför morgondagens resa till Stockholm och Maidenkonserten!

Av Camilla - 13 juli 2008 21:01

Nu ska vi se filmen besatt som går på 3.an Läskigt värre ;)

Av Camilla - 13 juli 2008 17:26

Vi kom precis tillbaka från Camilla där vi ätit tårta och druckit kaffe. Hennes pojkvän och hans föräldrar och bror var där också. Dom var trevliga. Var kul att se Camillas nya lägenhet nu när hon har målat och köpt möbler. mycket fint har det blivit.



Av Camilla - 13 juli 2008 12:45

Mamma och pappa har åkt till värmen, närmare bestämt Kroatien. Fick precis mess om att de var framme. Avundsjuk? Jag? Aldrig ;)

Av Camilla - 13 juli 2008 10:55

Jag har ätit frukost. Yoghurt med jordgubbar, linfrön och solrosfrön och så ägg, kaffe och juice :) Johan är lte smått bakis men han har kommit upp nu iaf och ska göra mig sällskap i soffan.


Camilla (Johans syster) fyller 22 idag så i eftermiddag ska vi fika med familjen. Jag har inte träffat Johans familj efter att Johan berättat att jag gjort slut. Hoppas att det inte blir konstig stämning :(


Vill gå ut och lägga mig i solen idag :D


Av Camilla - 12 juli 2008 20:14

 Bussbiljetten till Kajsa i Göteborg är bokad :) Onsdag kl 11.40 åker jag.

Av Camilla - 12 juli 2008 20:09

Oj så vi åt. Aldrig glass igen tänkte jag när vi åkte därifrån ;) Blev en Blueberry hill och en Casino. Vi delade på båda.


Nu är Johan hos Jonas. Så det blir myskväll med katterna   :) Ska ta nåt och äta snart, sen blir det jordgubbar till nån bra film.


Glupska ;)

Ovido - Quiz & Flashcards