Alla inlägg den 3 juni 2007

Av Camilla - 3 juni 2007 16:19

Flera hundra grader ute på balkongen..minst! Och jag är inte världens uthålligaste person heller. Åtminstone inte när det gäller att ligga och pressa i solen :-P Så nu sitter jag här svettig och dan och har gett upp.


Intressant match igår. Tycker det var bra att Sverige fick segern, kollektiv bestraffning på hög nivå haha Men synd att en idiot ska förstöra sådär. Fick middag hos mamma och pappa också. Satt ute och åt, så himla skönt. Vill också ha trädgård. Drack lite vin och öl och jag uppskattade faktiskt en iskall öl ute i solen trots att jag ännu inte blivit ett stort fan av öl :-)


Har skärpt till mig med maten den här veckan som jag sa att jag skulle. Jajamen :-) Har knappt ätit nåt onyttigt på hela veckan förutom lite alkohol och choklad igår...men en "ätardag" i veckan får man faktiskt ha för det har min Johan sagt ;-) Under veckan åt jag frukost (gröt, en macka, te och juice), sen en frukt till mellanmål, sen lunch, sen frukt eller yoghurt på eftermiddan och sen middag och ingen mat på kvällen efter det förutom en kopp te :-) Regelbundet ätande är hemligheten ;-) Om det nu inte är hamburgare, pizza, godis och tårta kanske haha utan "bra" mat.


Nu ska jag nog duscha...kallt!





Ovido - Quiz & Flashcards